Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Bir Millet Çıldırıyor

Kategori: Edebiyat Yazar: Fikri Akyüz Yayınevi: Mavi Ağaç

Bir Millet Çıldırıyor

  • Yayın Tarihi: 31.01.2003
  • ISBN: 9789758456406
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 142
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 20.5 cm
Tanıtım Bülteni
İlk yazısını elime aldığımda ironik üslubu ve çarpıcı anlatımıyla sırça köşklerde yazan ve milyon dolarlar alan birçok gazeteci-yazardan çok daha iyi yazdığını gördüm Fikri Akyüz'ün..."İnternethaber"inarka sayfalarında idi onun köşesi... Sonra okurların muazzam desteği ve talebiyle terfi ede ede, en tepeye hak ettiği yere kadar yükseldi. İsmini bir yere not etmenizi arzu ettiğim kardeşimi kutluyorum.Hadi Özışık
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Bir Millet Çıldırıyor PDF 5.89 MB İndir
Bir Millet Çıldırıyor EPUB 6.59 MB İndir
Bir Millet Çıldırıyor MOBI 5.20 MB İndir
Bir Millet Çıldırıyor ODF 5.55 MB İndir
Bir Millet Çıldırıyor DJVU 6.93 MB İndir
Bir Millet Çıldırıyor RAR 4.51 MB İndir
Bir Millet Çıldırıyor ZIP 4.16 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Yazarın 2002 yılında bir internet sitesinde yayınladığı büyük gazetelerde yer alacak kalitedeki cesur , ironik ve sıra dışı yazıları. Dönemin ünlü isimlerini ve olaylarını acımasızca yerden yere vuruyor.


bu kitabı geçenlerde kitaplığımda fark edip tekrar bir göz attım.Okuyalı çok uzun zaman olmuş;günlük haberler gibi de okunabilirmiş.


okuyalı uzun zaman oldu ama tekrar dönüp okumak istediğim bir kitap. köşe yazılarından da tanıdığımız bir isim. okumanızı tavsiye ederim.


Günlük gazetelerde köşe yazıları takip edenlere tavsiye, işte size bilmem kaç aylık gazete… hadi bir de bunları oku, oku da tek yazarın etkisinde kalma, çok çarpık konuları çok hoş bir dille ifade etmiş, İlla Fikri Akyüz demiyorum ama okumaktan zarar gelmez kıyaslama yaparsın, belki de hoşuna gider kimbilir… İnsanlar herkesi okumalı, ama kararı kendisi vermeli, herkesten birşeyler öğrenebiliriz ancak yine de BİR TEK DOĞRU vardır, bizimkisi.


Aslında çok ironik bir üslubu varmış gibi ama o kelimeleri kullanmadaki ustalığı karşısında hayran kaldım.Kimseyi iğnelemeden bir iğleniyor şaşırdım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*