Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Gülmetre

Kategori: Diğer Yazar: Lilay Koradan Yayınevi: Akis Kitap

Gülmetre

  • Yayın Tarihi: 22.07.2005
  • ISBN: 9789759129033
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 155
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
Bir kahkaha bir kilo pirzolanın yanı sıra, bir kutu ilaca da bedeldir.İşte gülmenin bize kazandırdıklarının bilimsel olarak ispatlanmışları: -Vücudun doğal mutluluk hapı olan endorfin hormonu salgılanmasını sağlar. Sinirleri gevşetir. -Sindirim sistemini çalıştırır. -Vücuda 'aerobik' yaptırır. Vücudun üst kısmındaki tüm kasların, sinirlerin ve organların egzersiz yapmasını sağlar. -Bağışıklık sistemini güçlendirir. -Başarıyı olumlu yönde etkiler. -Çevreye ve kendine güven artırır. -Kolay iletişim kurulmasını sağlar. -Öfke, korku gibi duyguları azaltır. -Stres hormonlarını azaltır. -İş hayatındaki gerilimi azaltır, çatışmaları giderir. -Yardımlaşma duygusunun güçlenmesine yol açar. -Gülen insanlar daha az hastalanır. -Pozitif duyguları öne çıkarır.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Gülmetre PDF 6.43 MB İndir
Gülmetre EPUB 7.19 MB İndir
Gülmetre MOBI 5.68 MB İndir
Gülmetre ODF 6.05 MB İndir
Gülmetre DJVU 7.57 MB İndir
Gülmetre RAR 4.92 MB İndir
Gülmetre ZIP 4.54 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Bu kitap öyle sayfa sayfa ilerleyeceğiniz kitaplardan değil. Açacaksınız rastgele sayfayıne çıkarsa bahtınıza. Her sayfasında eğleneceksiniz.Ancak kitaptaki fıkralarda belaltı espirilerine yer verilmesi ya da cinsellik yönüne değinilmesi bence büyük bir dezavantaj diye düşünüyorum. Kitabın yazarı sanırım konu olarak kısıtlanmış olsa gerek.


Kitabı alırken böyle basit bir kitap olacağını düşünmemiştim açıkçası hayal kırıklığı yaşadım.Esprler genelde belaltı.Kesinlikle çocukların eline geçmemeli


Çok şey aslında insanın ne zaman ne yapacağını iyi bilmesinden geçiyor. Kitap belki bu konuda ışık tutabilir.


Kitabın konusu ile işlenişi arasında büyük bir fark var.Tek sayfasında bile gülmedim, aksine öfkeden kudurduğum anlar oldu!..Bu ahlaksız kitabı yazandan çok yayımlayanlarda kabahat var.Yazarın espri adı altında cinsel imalarda bulunmasının neresi komik, anlamış değilim!Çevremde özellikle gençler tarafından okunan bu kitap, onlara hiç de iyi örnek olmuyor.Espri anlayışı rezalet olan sayın Lilay Koradan’a buradan yazacağı kitaplar hakkında uzun uzun düşünmesini öneriyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*