Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Düş Kırgınları

Kategori: Edebiyat Yazar: Mehmet Eroğlu Yayınevi: Agora Kitaplığı

Düş Kırgınları

  • Yayın Tarihi: 24.08.2005
  • ISBN: 9789758829897
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 272
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Homeros’un doğduğu kente komşu; güneşin, Tanrı’nın yarasından düşen bir kan damlası gibi denize battığı; Şeyh Bedrettin’in müritlerinin en son neferine kadar kesilip katledildiği; onlarca yıl insansız kalmış bir yarımadanın ucunda gönüllü sürgününü yaşayan, kırgın bir erkeğin, Kuzey’in kendine bakışının hüzünlü hikayesidir "Düş Kırgınları".Mehmet Eroğlu, bu romanında -öteki eserlerinde rastladığımız zengin tema çeşitliliğinin aksine- tek bir konuya, aşk ve sevgi ikilemi üzerine yoğunlaşır. Aşk, yüreğin en narin ürperişi iken; sevgi, bazen de vazgeçmektir.Bir yanda hayatı boyunca hep ‘en son unutan’ olmayı seçmiş, ‘olgunluğun, üzerinde bir kusur gibi durduğu’, içki ile acısını katlanabilir kılmaya çalışan düş kırgını bir adam, Kuzey; öte yanda ‘mutluluktan daha görkemli olan şeyi’ aramaya niyetli, Şafak; ve ‘sevdiğine değil, onu en çok sevene gidecek’ olan, Çiğdem. Ellili yaşlarda bir erkek ve yirmi beşinde iki genç kadın! Aşınmaz bir pişmanlığın penceresinden bakılarak anlatılan bir öykü olan "Düş Kırgınları", biri geçmişte, diğeri şimdiki zamanda yaşanan ve dramatik bir biçimde birbirinin içine giren iki aşkın ustaca kurgulandığı bir romandır.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Düş Kırgınları PDF 11.29 MB İndir
Düş Kırgınları EPUB 12.62 MB İndir
Düş Kırgınları MOBI 9.96 MB İndir
Düş Kırgınları ODF 10.63 MB İndir
Düş Kırgınları DJVU 13.28 MB İndir
Düş Kırgınları RAR 8.63 MB İndir
Düş Kırgınları ZIP 7.97 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Okuduğum ilk Mehmet Eroğlu kitabı. Çok akıcıydı.


Yazarın okuduğum ilk kitabı ne yazsa okurum


Daha önce bir kitabini okumuş ve sevmemiştim. Yine de bir sans daha vereyim dedim ve bu kez iki kitap aldım. Bakalım ne olacak?


Düş Kırgınları tam bir Mehmet Eroğlu klasiği. Mehmet Eroğlu’nun kitaplarını, tarzını sevenler bu kitabını da seveceklerdir.


Mehmet Eroğlu’nu Issızlığın Ortasında ile tanidim. Ve çok sevdim. Bu eseri de güzeldi. Fakat Issizligin Ortasinda’yı okuduktan sonra beklentim cok yüksekti. Beklentimi kısmen karsiladi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*