Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
En Uzun Şubat

Kategori: Siyaset Yazar: Tuncer Çetinkaya Yayınevi: Kaynak Kitaplığı

En Uzun Şubat

  • Yayın Tarihi: 02.09.2005
  • ISBN: 9789758775590
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 312
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
28 Şubat, takvimde bir yaprak olmaktan öte anlam taşıyor bu ülkede.O gün acı veren pek çok hadise, bugün acı bir gülümseme ile hatırlanıyor.Evet, yaşananların çoğu aslında gülümsetecek türdendi...Ama hadiseleri birebir yaşayanlar için zor günlerin başlangıcı oldu.Peki neler yaşandı o gün ve sonrasında?....
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
En Uzun Şubat PDF 12.95 MB İndir
En Uzun Şubat EPUB 14.47 MB İndir
En Uzun Şubat MOBI 11.43 MB İndir
En Uzun Şubat ODF 12.19 MB İndir
En Uzun Şubat DJVU 15.23 MB İndir
En Uzun Şubat RAR 9.90 MB İndir
En Uzun Şubat ZIP 9.14 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
En Uzun Şubat PDF 12.95 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Sadece yaşayanlar anlayabilir denir ya işte bu kitap onları ve o zamanı anlamak için azda olsa bilgi veriyor. Yinede hangi kitap olursa olsun o dönemi yaşayanları ve çektiklerini hiçbir zaman tam olarak anlatamaz ancak küçük bir mum ışığıyla yine çok küçük bir alanı aydınlatabilir. 60’ları 70’leri 80’leri yaşamadığımıza şükretmeli. OHAL dönemini yaşamış olsamda geride kalan çok daha karanlık yıllara baktıkça halime şükrediyorum.


o zamanın şartlarını, durumunu ve gerçeklerini çok güzel ve sade anlatan harika bir kitap.


türkiyenin yakın tarihinin kırılma noktalarından biri olan 28 şubat darbesini konu alan kitap dindarların zorluklara maruz bırakıldıklarını, bçgnin rolünü, kudretli paşa ve yakın mesai arkadaşlarının hangi işlerle uğraştıklarını, hükümet aleyhine yapılan çalışmaları ve daha birçoğuna değiniyor.


28 şubat dönemini ayrıntılı bir şekilde anlatan oldukça güzel bir eser. Hangi görüşten olursa olsun bence herkes bu kitabı okumalıdır. İnsanlara, hem de hiçbir suçu olmayan insanlara neler yapılmış, ne iftiralar atılmış görmek lazım. Ancak o zaman geleceğe daha umut dolu bakabilirsiniz. Tavsiyedir…


Menfaati Haleldar olan Toplum Marangozları Demokratik bir şekilde(!) Omuzlarını işaret edince; Zoraki dışardan destekli Silahsız Kuvvetler,Zulmün Yadigarı olan İdeolojik Bağnazlığı kuşanır.Sonuçları GAYRETULLAH’a dokunsa da Ana İstikametin Haklılığına dair İthamlar(!) güncelliğini korumaktadır.Daha önce 3 kez Tecrübe edilmiş durum “Önemine Binaen” tekrarlandığı için Nevi Beşer arasında En Alt Tabakayı İşgal eden Canavar Vicdanlı Tipler tarafından uygulanır.Kutsal Unsurlar konusunda bilgisiz oldukları için çok duyarlı olan bu Niyet Okuyucuları, Çok yanlı düşünceyi engellemek adına CADI AVI başlatır.Fakat Bunlara karşı Dalkavukluk etmekle Zaaf göstermek istemeyenlerin Mahkemelerde Savunmak zorunda kaldığı HAK, Çoktan HAKK’ın Rahmetine Kavuşmuştur!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*