Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Mehdisiz Kıyamet

Kategori: Din Yazar: Hasan Laçin Yayınevi: Akis Kitap

Mehdisiz Kıyamet

  • Yayın Tarihi: 06.09.2005
  • ISBN: 9789756174159
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 138
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
Bu kitap, kıyamet ve kıyamet alametleri hakkında bugüne kadar yazılmış kaynakların bir tekrarı niteliğinde değildir. Kıyamet ve kıyamet alametlerinin günümüz gerçeği göz önünde bulundurularak işlendiği bu kitapta, mümkün olduğunca hurafe kabilinden bilgilerden kaçınılmış, bilimsel veriler ve Kur'an'sal prensipler ışığında konuyla ilgili meselelerin çözülmesi hedeflenmektedir. Dolayısıyla bu kitapta konular işlenirken özgün bir anlatım ve farklı bir yaklaşım esas alınmıştır dersek abartmış olmayız. Kurtarıcı (Mehdi) Beklemenin Anlamsızlığı, İsa Peygamber'in Nüzulünün İmkansızlığı, Deccalizm, Yecüc-Mecüc, Zülkarneyn, Duhan, Şiddetli Depremler, Güneşin Batıdan Doğması, Ay'ın Yarılması gibi olgular ve kıyametle ilintili genel konular hiçbir kaynakta bulamayacağınız bir içerikle dikkatlerinize sunulmaktadır. Ayrıca, yazar konuları aktarırken çelişkiye düşmekten uzak kalabilmiş, bunun aksine konuları birbirine bağlayarak gözle görülebilir bir bütünlüğe ulaşmış görünüyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Mehdisiz Kıyamet PDF 5.73 MB İndir
Mehdisiz Kıyamet EPUB 6.40 MB İndir
Mehdisiz Kıyamet MOBI 5.05 MB İndir
Mehdisiz Kıyamet ODF 5.39 MB İndir
Mehdisiz Kıyamet DJVU 6.74 MB İndir
Mehdisiz Kıyamet RAR 4.38 MB İndir
Mehdisiz Kıyamet ZIP 4.04 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


İslamın tüm gerçeklikleri kitap ile topluma sunulmuş. Dabbe’nin dünyanın sonu ile ilintili olmayışı en çok ilgimi çeken bölüm. Türkiyede fikrimi paylaşan 2. bir kişi daha görmüş olmak sevindirdi beni. Ayrıca israiliyat kökenli mehdi,deccal ve mesih gibi KURANdışı uydurmalarında ipliğini pazara çıkartmasıyla birlikte kitabı kütüphanemdeki müstesna eserler arasına koymaya karar verdim.Kurandaki İslamın Sona binaen ortaya koyduğu vahiy odaklı ve Allah kaynaklı gerçek bilgiler diye kitabı özetleyebiliriz sanıyorum..Tavsiye ediyorum okunmalıdır!


Akılcı ve İslamın saf haline inmeye yardımcı olan bu kitaplara değer vermek lazım. Bu kitapların diğer faydası da İsrailiyat ve Hristiyan inançlarına bulanmış İslam çatısı altında gözüken grupların gerçek yüzlerini göstermesidir.


Kur’an-ı Kerim’i ve birtakım hadis kitaplarını okuduktan sonra okunursa daha faydalı olur diye düşünüyorum.100 fırça darbesi gibi saçma sapan kitaplara vakit harcanağına,yanlış ve taraflı bile olsa böyle kafa çalıştırıcı kitaplar okunsa,ülke olarak gerçekten bir konuda da olsa ilerleyebiliriz.


Mehdi ile ilgili meseleleri en güzel ve tatmin edici şekilde bu asırda BediüzzamanSaid Nursi (RA) halletmiştir.O yorumların üstüne yorum yapanlar kendileride yanılırlar başkalarınıda yanıltırlar.Onların mütemmimi olarak “hamimsayfasi.com”dan esrarname adlı bölümü okumanızı tavsiye ederim.Hz.Mehdi gelecektir ve karşısında hiçbir münafık dahi duramayacaktır.Arkadaşın dediği gibi Allah(cc) bize onu tanıyıp asker olanlardan eylesin.Bu da Risale-i Nurları hakkıyla anlamaktan geçer, piyasadaki soytarılardan değil…


Bu mesele biraz füruat kabilinden ve yazar maalesef boş bir gaye üzerine çaba sarfediyor.Zira mehdi lazımi (zaruri) itikadata aid bir mesle olmadığından sahih hasen hatta çok zayıf olmadıkça diğer rivayetler de kabul edilebilr. ayrıca diğer dinlerde (hristiyinlık, yahudilik yunan ve diğer milletlerin dinlerinde bu gibi izlere rastlanması mehdi meselesinin zayıflığına değil kuvvetine delalet eder. ki bu meselede sahih hadisler buhari ve müslim ile diğer kütüb-ü sitte kitaplarında mevcuttur. tabi bu mesele burada halledilecke kadar dar bir konu değildir. ama bir fikir verebilir düşüncesiyle bunları yazıyorum. Allah mehdinin zuhurunda ona hepimizi asker yapsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*