Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Unuttuğum Bütün Akşamlar

Kategori: Edebiyat Yazar: Ethem Baran Yayınevi: Doğan Kitap

Unuttuğum Bütün Akşamlar

  • Yayın Tarihi: 07.09.2005
  • ISBN:
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 188
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Doğan Kitap'tan yayımlanan ilk eseri Dönüşsüz Yolculuklar kitabı ile bu yıl Yunus Nadi Ödülü'ne layık görülen Ethem Baran'ın daha önce çıkan iki kitabını bir araya getiriyor Unuttuğum Bütün Akşamlar. Bunlardan Kurutulmuş Gül Mevsimi de yazara 1994 yılında Türkiye Yazarlar Birliği Hikaye Ödülü'nü kazandırmıştı. 30 öyküyü içeren bu yeni kitapta yazarın ilk eseri Sonrası Ayrılık'tan da 8 öykü yer alıyor. Ethem Baran'ın eski öyküleri de on kitabında olduğu gibi küçük yerlerin sesini, acılarını taşıyor. Her yerde yabancı olmaktan dem vuruyor. Kısaca, Unuttuğum Bütün Akşamlar öykü severleri çok mutlu edeceğe benziyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Unuttuğum Bütün Akşamlar PDF 7.80 MB İndir
Unuttuğum Bütün Akşamlar EPUB 8.72 MB İndir
Unuttuğum Bütün Akşamlar MOBI 6.88 MB İndir
Unuttuğum Bütün Akşamlar ODF 7.34 MB İndir
Unuttuğum Bütün Akşamlar DJVU 9.18 MB İndir
Unuttuğum Bütün Akşamlar RAR 5.97 MB İndir
Unuttuğum Bütün Akşamlar ZIP 5.51 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Ethem Baran’ın günümüzün en iyi öykücülerinden olduğunu düşünüyorum. Bu kitabında da birbirinden güzel öyküler var. Bu kadar kurgunun yaratıcılık gerektirmesi dışında öykülerinde yazarın yaşamından da kesitler olduğu düşüncesindeyim. Yazarın tüm kitaplarını öykü sevenlere tavsiye ediyorum.


Ethem Baran, öykü/hikâye severlerin mutlaka okuması gereken bir yazar. Kitaptaki; “Karanlık Ağaçlar Gecesi”, “Felak”, “Son Bir Kez”, “Bahçe”, “Çiy Düşmüş”, “Yoldan Geldim Yorgunum”, “Akşam Olmasın”, “Bayramlar Bayram Ola” başlıklı öyküler özellikle zikredilmeli.”Bir sevdalıyı, aysız bir gece vakti vurmuşlar; iki kişi ölmüş. Sevdalı gecenin koynunda, sevdiği beyaz çarşaflı yatağında. Birisinin gömleği kan olmuş, öbürünün saçları. İkisini uzak köşelere gömmüşler; kuşlar ulak olmuş, sular kavuşturan…” “Ölümden Öte Yol” öyküsünden (s. 41)“Eğer bir duvarın üstüne dal verip yaslanan hanımellerini görünce durup seyredebiliyor ve sevinçler içinde kalabiliyorsak; iki insanı bir araya getiren, aynı suskunluğa sürükleyen o derin, ortak noktayı bulabildik demektir.” “Sonrası Ayrılık” öyküsünden (s. 139)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*