Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Gördüğüme Sevindim

Kategori: Edebiyat Yazar: İclal Aydın Yayınevi: Epsilon Yayınevi

Gördüğüme Sevindim

  • Yayın Tarihi: 21.09.2005
  • ISBN: 9789753318044
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 200
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
...Beklemediğim anda karşıma çıkan ayrılıkları,Aniden bastıran kışı,Aynaya her baktığımda değişen kadını,Mevsimler içinde mutlaka bir sevinç getiren yaz'ı,Gülünce yüzleri bayram yeri olanları,Geçecek diyerek yaraya üfleyenleri,Okuduğunu anlayanları,Anlayıp da susanları,Cesur olanları,Yeniden başlayanlarıVeHayatın mutlak çoşkusunu,Sizi,Seni,Herşeye rağmen üstelik"gördüğüme sevindim!"
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Gördüğüme Sevindim PDF 8.30 MB İndir
Gördüğüme Sevindim EPUB 9.28 MB İndir
Gördüğüme Sevindim MOBI 7.32 MB İndir
Gördüğüme Sevindim ODF 7.81 MB İndir
Gördüğüme Sevindim DJVU 9.77 MB İndir
Gördüğüme Sevindim RAR 6.35 MB İndir
Gördüğüme Sevindim ZIP 5.86 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


İclal Aydın’ın yüzünün sevecenliği, sıcaklığı kitaba da yansımış. Hayatın meşgalesinden yorulup da soluklanmak isteyenler için ideal bir kitap. Bir solukta bitirdim. Tavsiye ederim.


Bu kitapta da; insanları sevmeye çalışan, yarınlara karşı umutla bakıp umudunu yitirmemeye gayret eden, kalbi sevgi dolu, ülkesini iyi yarınlarda görmek isteyen, sıcak yürekli bir insan, bir anne olarak İclal Aydın yine bizimle… Yine kaleminden sevgi, aşk, umut, kırgınlık, hayal kırıklıkları, bekleyişler, çaba gösterişler, hüzün vs. damlıyor.. Kendisinin taşıdığı kalbe ve yazarlığına hayranım. En çok sevdiğim kadın yazardır. Her kitabını mutlaka ve hiç tereddütsüz okumanızı tavsiye ederim. Okurken yazdıklarında belki de kendinizden bir parça bulup ona hak vereceksiniz. Yaşadıklarının ve hayatı böyle dile getirişinin ve üslubunun karşısında eziliyor bir yandan da ayakta duruşuna, herşeye rağmen “hayat güzeldir” diyebilmesine gıptayla bakıyorum. Kesinlikle kendiside kitapları da harika…


Okuduğum bu kitap Türkiye’de yaşayan, dostların başkalaşmasına ve insanoğlunun dikenli haline hala şaşkınlık duyabilen, dünyayı dinlemeye ve ülkesini anlamaya çalışan, bir yerde yaşamaya sebep birilerinin varlığına inanan; ölümü, doğumu ve düğünü idrak eden, küçük sevinçlerin büyük yüreklerini taşıyan sıradan birilerinin bir yıllık envanteridir…. İclal Aydın’ın yazılarını ve kitaplarını yakından takip ediyorum. Kendisini çok başarılı buluyorum. Duygu yüklü bu kitabı almanızı tavsiye ediyorum..


İclal Aydın’ın tatlı diliyle yazılmış bir kitap severek okudum.


İclal aydın’ın sıcacık anlatımıyla sizi alıp uzaklara bazen de geçmişe götüren bir kitap

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*