Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
İntikam Gönüllüsü

Kategori: Edebiyat Yazar: Frederick Forsyth Yayınevi: Altın Kitaplar

İntikam Gönüllüsü

  • çevirmen: Meral Gaspıralı
  • Orijinal Adi: (Avenger)
  • ISBN:
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 383
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Genç Amerikalı yardım gönüllüsü Ricky Colenso, eski Yugoslavya'da hunharca bir cinayete kurban gider. Bunun üzerine büyükbabası Kanadalı milyarder Steven Edmond, intikam peşine düşer. Ricky 'nin katilini bulması için eski Vietnam Özel Kuvvet Timi üyelerinden Cal Dexter'ı görevlendirir. Çünkü, katili ancak bu adam haklayabilecektir. Tek kişilik bir trajedi olarak başlayan olay, kısa sürede dünya terörizminin başrol oynadığı korkunç bir drama dönüşür.İntikam Gönüllüsü, Vietnam savaş alanından, parçalanan Yugoslavya'ya, oradan da Orta Amerika'ya kadar uzanan; nefes kesici aksiyonu ve politik gerilimiyle okuyucuyu sonuna dek heyecana sürükleyen, görkemli bir kitap."İntikam Gönüllüsü ile Forsyth formunun zirvesinde... Usta yazar eski yeteneğinden hiçbir şey kaybetmemiş."-Daily Mail
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İntikam Gönüllüsü PDF 15.90 MB İndir
İntikam Gönüllüsü EPUB 17.77 MB İndir
İntikam Gönüllüsü MOBI 14.03 MB İndir
İntikam Gönüllüsü ODF 14.96 MB İndir
İntikam Gönüllüsü DJVU 18.70 MB İndir
İntikam Gönüllüsü RAR 12.16 MB İndir
İntikam Gönüllüsü ZIP 11.22 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Forsyth’den yine her zamanki gibi heyecan düzeyi yüksek bir casusluk romanı. Çakal romanının bir tık altında başarılı güzel roman.


Heyecan dozu yüksek bir kitap. Konusu belki sıradan gelebilir ama okurken sıkılacağınızı düşünmüyorum. Özellikle maceraseverlere tavsiye ederim.


Benim gibi daha önce hiçbir romanını okumayanların, Frederick Forsyth’in ne kadar kaliteli bir yazar olduğunu anlamaları için bu kitabı okuması yeterlidir diye düşünüyorum. Karakterler sahne almaya başladıkça okuyucular tarafından tanınabilmeleri amacıyla backroundları eş zamanlı olarak hikayenin normal akışı ile birlikte verilmiş. Dolayısıyla okuyucu olarak roman kahramanlarıyla birlikte bir yanda ABD veya Bosna’ dayken bir anda 2.Dünya savaşı Avrupasında veya Vietnam da Vietkong’ luların tünellerinde buluyorsunuz kendinizi. Final ise Güney Amerika’da yaşanıyor. Vietnam daki tünel farelerinin anlatıldığı kısım benim için oldukça ilgi çekiciydi.Yazar da kitabının başında bu romanını onlara ithaf ettiğini belirtmiş.Kurgusu ve gerilimi ile ağızınızda tad bırakacak kaliteli bir macera arıyorsanız bu kitabı okumalısınız.


yazarın anlatım tarzı kitabı heyecanlı hale getiriyor


Her ne kadar kitapları kurgu ve heyecan yönünden mükemmel olsada frederick forsyth yaşlanmasına rağmen hala kitaplarında ateşli fanatik görünümünde , kitapta bahsi geçen eski ingiliz yazarın öğütlerini bize aşılamaya çalışıyor resmen , amerikaya karşı olanların onun başarasını çekemediklerinden falan bahsediyor Ama amerikadaki insanların o kadar refah içinde güzel yaşamasının sebebi amerikan devletinin canı istediğinde petrol için maden için başka ülkelere saldırabilmesidir. Yazarın kitaplar iyidir güzeldir ama saf propaganda kokar , okurken dikkatli olmak bu aldatmalara gelmemek lazımdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*