Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Eski Bir Hırsızın Anıları

Kategori: Edebiyat Yazar: Mehmet Kartal Yayınevi: Aykırı

Eski Bir Hırsızın Anıları

  • Yayın Tarihi: 04.10.2005
  • ISBN: 9789756154175
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 144
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
Hırsız Kimdir? Ne Yapar? Nasıl Yaşar? Nasıl Ölür?Son yıllarda hırsızlığın ne kadar arttğı biliniyor. Ayrıca kapkaç gibi yeni hırsızlık biçimleri büyük kentlerde özellikle kadınların korkulu rüyası haline geldi. Son üç yılda meydana gelen 31 bin kapkaç olayında 7 kişi hayatını kaybederken 598 kişi de yaralanmış. Eski hırsızlık biçimlerinin bilançosu ise kuşkusuz çok daha ağır.Bu toplumsal soruna çeşitli açılardan bakarken hırsız dünyası'na da daha yakından bakmakta fayda var. Hırsız kimdir; nasıl hırsızlığa sürüklenir; nasıl hırsızlık yapar; hırsızların kendi aralarında ve diğer insanlarla ilişkileri nasıldır; polis-mahkeme-hapishane üçgeni nasıl işler...Bu ve benzeri soruların yanıtları doğrudan doğruya eski bir hırsızdan alınırsa hem çok ilginç, hem de çok gerçekçi bir toblonun ortaya çıkacağı kesindir...
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Eski Bir Hırsızın Anıları PDF 5.98 MB İndir
Eski Bir Hırsızın Anıları EPUB 6.68 MB İndir
Eski Bir Hırsızın Anıları MOBI 5.27 MB İndir
Eski Bir Hırsızın Anıları ODF 5.63 MB İndir
Eski Bir Hırsızın Anıları DJVU 7.03 MB İndir
Eski Bir Hırsızın Anıları RAR 4.57 MB İndir
Eski Bir Hırsızın Anıları ZIP 4.22 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Eski Bir Hırsızın Anıları PDF 5.98 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Daha yararlı birçok kitabı bir kenara bırakıp meraktan öncelikle okuduğum bir kitap. İfadeleri biraz argo türden ve yazarı da genç yaşta ölmüş. Ama yine de hırsızlara karşı uyarıcı olması açısından faydalı sayılabilir.


olayların içinde değilde dışarıdan bakılarak yazılmış gibi…yani sanki bir hırsız değil de hırsızları iyi tanıyan biri yazmış hissi veriyor. diğer yorumalra pek katılmıyorum. Hırsızlardan korunmak için çok az tüyo içeriyor. somut tek olay yok. kitabın sonuna doğru zaten hırsızlıktan başka konulara geçiliyor. okuduğuma pişman olmasam da açıkçası umduğum gibi değildi.


Ev ve işyerlerini korumayı düşünenlere birinci ağızdan kaynak ve öneriler.


ben kitabı çalışma alanımı ilgilendirdiği için almak istemiştim. adalet bakanlığında sosyal çalışşmacı olarak görev yapmaktayım ve zaman zaman hırsızlık suçundan gelenler olmakta ve onların kültürünü daha iyi anlamk için belki bir nebze yardımcı olur düşüncesi ile aldım. ama beklediğimden farklı bir tarzla karşılaştım bazen kelimeleri anlamakta zorlandım bazende bağlantı kurmakta ama bazı konularda nelere daha çok dikkat etmem gerektiğini daha iyi anlamış oldum. henüz bitiremedim ama aldığıma pişman olmadım..


bu eseri okumaya başlamadan önce bana bir şey katıp katmayacağı hakkında şüpheliydim doğrusu fakat bu gibi olayları işin içinde olup, bizzat tüm teknikleri ile yaşamış birince anlatılmış olması kitabı çok etkili kılmış. yazarın her hangi bir yazarlık deneyimi yok, kitap dili tamamen sokak dili ile yazılmış yine de elinize aldığınız gün bitecek bir eser. ben en çok evlere yapılan hırsızlık olaylarında şaşirdım doğrusu. kitabı sizlere tavsiye ediyorum çünkü bu ve bunun gibi kitapları okuyarak günlük yaşamda daha dikkatli olabilir veya hırsızlık gibi olaylarda hırsızın hareketlerini önceden tahmin edip önlem alabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*