Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Benimde Söyleyeceklerim Var

Kategori: Edebiyat Yazar: Umut Sarıkaya Yayınevi: Doğan Kitap

Benimde Söyleyeceklerim Var

  • Yayın Tarihi: 05.10.2005
  • ISBN: 9789759917029
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 246
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 11 x 19 cm
Tanıtım Bülteni
Umut Sarıkaya, çizerliğiyle olduğu kadar yazarlığıyla da anlatıyor kendini. Öykü ya da anı, ne derseniz deyin, bu kitaptaki metinler genç ve sıcak. Benim de Söyleyeceklerim Var! günümüz yaşantısının bir uzantısı sanki. Monotonluktan uzak bir uzantı.. Eğlenceli, neşeli ve farklı... Gelin onların hayatına katılalım, renklerin tadını çıkaralım!..
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Benimde Söyleyeceklerim Var PDF 10.21 MB İndir
Benimde Söyleyeceklerim Var EPUB 11.41 MB İndir
Benimde Söyleyeceklerim Var MOBI 9.01 MB İndir
Benimde Söyleyeceklerim Var ODF 9.61 MB İndir
Benimde Söyleyeceklerim Var DJVU 12.01 MB İndir
Benimde Söyleyeceklerim Var RAR 7.81 MB İndir
Benimde Söyleyeceklerim Var ZIP 7.21 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Sevilen karikatürist Umut SARIKAYA’nın çizgilerinde olduğu gibi yazılarında da ayrıntı ne demekmiş bize anlatan, zevkle okunanan, “niye bitti şimdi bu” dedirten, kısa öykülerden oluşan kitabı


umut sarıkaya nın güncel tespitlerine en güzel örneklerini sunan okumaya ve gülmeye doyamacağınız bir mizah kitabı…herkesin okumasını tavsiye ederim.


insan yaşarken pek farkında olmuyor bazı olayların, bazen dikkatini çekiyor ama iki gün sonra unutuyor. umut sarıkaya hem karikatürlerinde hem de yazılarında “cidden ya, harbiden be, lan oğlum adam doğru söylüyor ben böyle tipler tanıyorum he bak bi gün noldu dur anlatayım” dedirten ve bunu mizahla başaran bir adam.


Aslında her gencin yaşadıklarını açık yüreklilikle dile getiren komik, cesur ve bir o kadar kendine has üsluba sahib bir yazar…Mutlaka okuyun…


umut sarıkaya gerçekten çok iyi bir gözlemci. yazılarında ve karikatürlerinde bunu çok iyi bir şekilde görebiliyoruz.çizimlerinde ve yazılarında günlük hayatımızda ya$antımızda ba$ımıza gelen $yleri,zaaflarımızı,kaygılarımızı,insanlara bakı$ açımızı kısaca kendimizle ilgili pek çok $eyi bulmamız mümkün.okudugunuzda vazgeçemeyeceginiz nitelikte olan yazılara imza atmı$ biri.kitapta dikkat çeken en önemli özelliklerin ba$ında içtenlik ve duruluk geliyor.dil olarak çok samimi ve akıcı. okurken kesinlikle sıkılmayacagınız ve emin olun kendinizden çok $ey bulacagınız bir kitap.hayatla ilgili pek çok ipucunu içinde bulunduruyor.zaman kaybetmeden okuyun derim.önemle tavsiye ediyorum!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*