Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Sweetmilk Üçlemesi

Kategori: Edebiyat Yazar: Erje Ayden Yayınevi: Sel Yayıncılık

Sweetmilk Üçlemesi

  • çevirmen: Ayşe Ece
  • Yayın Tarihi: 05.10.2005
  • ISBN: 9789755702575
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 191
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Erje Ayden, Amerikan küçük burjuva yaşamına egemen olan önyargıları, yarattığı kahramanların aracılığı ile mercek altına alırken bir yandan da günümüzde de varlığını tüm vahşiliği ile sürdüren ‘beyaz, Protestan, heteroseksüel erkeklerin’ iktidarına meydan okuyor.Sweetmilk’ten Gelen Kadın, Ay Işığı Caddesi No: 37 ve Harlow adlı bölümlerden oluşan Sweetmilk Üçlemesi, insan ruhunun gizli derinliklerine yapılan, heyecan dolu bir yolculuk...
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Sweetmilk Üçlemesi PDF 7.93 MB İndir
Sweetmilk Üçlemesi EPUB 8.86 MB İndir
Sweetmilk Üçlemesi MOBI 6.99 MB İndir
Sweetmilk Üçlemesi ODF 7.46 MB İndir
Sweetmilk Üçlemesi DJVU 9.33 MB İndir
Sweetmilk Üçlemesi RAR 6.06 MB İndir
Sweetmilk Üçlemesi ZIP 5.60 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


İnsan ruhunun gizli derinliklerine yapılan, heyecan dolu bir yolculuk…


sonuna kadar hikayelerin bağlanmasını bekledim fakat bağımsız kaldılar. kitaptan çok yazar ilgimi çekti.


kesinlikle farklı bir tarza sahip öyküler. güzel ve akıcı bir dile sahip. bu fiyata kaliteli kağıt ve hatasız basımını da katarsak almakta tereddüt etmeyiniz.


üçüncü caddenin çılgın yeşili yazarı unutulmuş pek tanınmaya, bizden ama bizden çok uzaklarda yaşayan bir yazardan ikinci vatanından güzel bir roman.


Ben kitaptan ziyade yazarın kendisi ve ilginç yaşam öyküsü hakkında birkaç birşey söylemek istiyorum.Her ne kadar ismi biz yanıltsa da o bir TÜRK:Eski adıyla: Ercüment Aydıner. Anne Rus,baba Türk,kendisi Amerikan. 1950-60 doneminin saygin casuslarindan ve amerikan underground akiminin 1960-70 donemi etkin yazarlarindan.Eski İstanbullu…erje ayden ya da ercüment aydıner’in ilginç öyküsü 40 yıl öncesine dayanıyor. bir ara adalet bakanlığı da yapan demokrat parti milletvekili ve 1960 ihtilali sonrası kontenjan senatörü hidayet aydıner’in oğlu. önce okuduğu robert kolej’i, 1958 yılında da türkiye’yi terk etmiş. bir süre avrupa’da yaşadıktan sonra amerika’ya gidip yerleşmiş ve 1970 yılında türk vatandaşlığından çıkarılınca abd vatandaşı olmuş. çeşitli işlerde çalıştıktan sonra yazarlıkta karar kılan erje ayden polisiye romanlarıyla büyük bir okur kitlesine ulaşmış. Dolayısıyla yazarın asla tekdüze bir tarzı olmayacağı kesin böylesi hareketli bir yaşamdan dolayı :)Ben tarzını charles bukowski`ye benzettim daha çok.Ancak ne yazık ki bukowski kadar başarılı değil..Farklı birşeyler okumak farklı bir birikimin eserlerini görmek anlamında okunabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*