Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Girişimcilere Yol Haritası

Kategori: Diğer Yazar: Abdullah Bozgeyik Yayınevi: Hayat Yayınları

Girişimcilere Yol Haritası

  • Yayın Tarihi: 06.10.2005
  • ISBN: 9789756218358
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 264
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 15.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
Girişimci olmayı hiç düşündünüz mü veya denediniz mi?Yaş ile sınırlı değil girişimcilik. Emeklilerin, kadınların, engellilerin ve gençlerin girişimci olabilmesinin önündeki tek engel kendileridir. Başarabilirsiniz, başarabiliriz, yeterli ne yapacağımızı, nasıl yapacağımızı bilelim, inanalım ve başarmak isteyelim. Girişimcilikte bir tarafta başarı isteği iştahınızı kabartırken diğer tarafta ise başarısızlık riski sizi korkutuyor olabilir. Hatta bu korku size çeşitli engeller çıkarıyorsa ve deneyemiyorsanız merak etmeyin bu kitapta yüreklendirici çeşitli fikirler ve yazılar bulacaksınız.Konuk Yazıları: Doç. Dr. Güler ARAS, Osman Faik BILGE, Dr. Yılmaz ARGÜDEN, Yrd. Doç. Dr. Nurhan PAPATYA, Adnan KASAPCI, Recep AKSOYLU, Atilla FILIZ, Ecmel AYRAL, Melek BAR ELMAS, Osman Arslan TUNÇELLI, Murat YANIKLAR, M. Emre CIVELEK, Ulaş BIÇAKÇI, Şerif KAYNAR, Nevzat AYDIN, Ali TÜRKER, Atilla YILDIZTEKIN, Recep BOZLAĞAN,Röportajlar: Yurtsan ATAKAN, Mithat BEREKET, Asaf Savaş AKAT, Rasim YILMAZ, Artemiz GÜLER, Ulaş BIÇAKCI, Yaprak ÖZER, Ayşen ARIDURU, Cem YEKER, Ibrahim DEMIR, Uğur DEVELI, Erkin Murat KÜÇÜK, M. Emin AYDAR, Melek BAR ELMAS, Tansu YEĞEN, Aykut ALTINDAĞ, Atıf ÜNALDI, Ziya GÖKALP, Murat ALBAYRAKOĞLU, Doç. Dr. Ibrahim KIRCOVA, Yrd. Doç. Dr. Gürcan PAPATYA, Yrd. Doç. Dr. Serdar PIRTINI, Hüseyin ÖZER, Emin HITAY, Bülent SAĞLAM, Nevzat AYDIN, Osman Arslan TUNÇELLI, Hayrettin KARACA, Ibrahim MIRMAHMUTOĞULLARI, Metin ERDOĞDU, Ahmet Nazif ZORLU, Süleyman ORAKÇIOĞLU, Faik SOMER, Canan EDIBOĞLU
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Girişimcilere Yol Haritası PDF 10.96 MB İndir
Girişimcilere Yol Haritası EPUB 12.25 MB İndir
Girişimcilere Yol Haritası MOBI 9.67 MB İndir
Girişimcilere Yol Haritası ODF 10.31 MB İndir
Girişimcilere Yol Haritası DJVU 12.89 MB İndir
Girişimcilere Yol Haritası RAR 8.38 MB İndir
Girişimcilere Yol Haritası ZIP 7.73 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Beklediğim kadar iyi çıkmadı. “Yol haritası” vermiyor insana, sadece “Doğru zamanda, doğru yerde doğru kişilerle olmalısınız” diyor, “Bu da bir yol” diyebilirsiniz ama “İnsanın kendi yolunu yaratması” gibi olmuyor yöntemi.


girişimciler veya farklı, eksikliğiduyulan bir işe girişmek isteyenler için kılavuz niteliğinde bir kitap. bir çok alandan bir çok kişinin de kitaba katkıları sağlanmış. kitaptaki her yazı, her tecrübe bir ders niteliğinde. emek verip hazırlanmış bir kitap.


Üniversitelerde Çağdaş Yönetim, Müşteri İlişkileri Yönetimi, Girişimcilik Ve Küçük İşletmeler dersleri veren Abdullah Bozgeyik, girişimcilikle ilgili fikirlerini, farklı sektörlerden uzmanların, deneyim sahibi insanların görüşleriyle birleştirerek ‘Girişimcilere Yol Haritası’ adlı kitabı hazırlamış. Krizlerin nasıl aşıldığına ve girişimcilik içi neler gerektiğine dair hazırlanan sorulara yanıtlar, yanıtları verenlerin çalıştığı işlere göre basın, danışmanlık, bilgi teknolojileri, eğitim, danışmanlık gibi bölümlere ayrılarak, her alanda çalışanlara onlara has girişimcilik önerileri sunmayı amaçlanmış. Kitabın sonunda ek olarak ‘girişimcilik ilgi anketi’ ve konuyla ilgili faydalı linklerin bulunduğu bir bölüm var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*