Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Top Yuvarlaktır

Kategori: Spor Yazar: Hakan Dilek Yayınevi: Karakutu Yayınları

Top Yuvarlaktır

  • Yayın Tarihi: 12.10.2005
  • ISBN: 9789756054123
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 195
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
Ne kıvrak vücut çalımları, ne bitmek tükenmek bilmez kondisyonları varmış. Ekranın, ya da perdenin üzerinden, bütün neonların, kitapların, öykülerin içinden çıkıp oyun sahasına girdiler. Elbisesinden sıyrılmış çocukluklarına ve aslında oyun çağlarına gönderme yaparken görmek zevkli bir yolculuk gibi aslında. Mola anlarında yakan top, elim sende, körebe, taşlardan yapılmış kalelerde oynanan futbol maçı gibiydiler.Dizlerini oyun çağında kanatmış büyüklerdiler, büyümüş de küçülmüştüler ya da çocuktular hiç büyümek istemeyen Attila İlhan’ dan Hasan Kaçan’ a, Kazım Koyuncu’ dan Kadir Çöpdemir’ e, Beyaz’ dan Duygu Asena’ ya, Cahit Berkay’ dan Müjdat Gezen’ e, Gönül Yazar’ dan Bedri Baykam’ a, Mustafa Altıoklar’ dan Küçük İskender’ e, Behzat Uygur’ dan Metin Üstündağ’ a, Fuat Saka’ dan Volkan Konak’ a, Haşmet Babaoğlu’ ndan Sunay Akın’ a futbol sohbetlerine sizde hoş geldiniz.Top işte yuvarlanıyor aramızda sizde oynamak istermisiniz?
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Top Yuvarlaktır PDF 8.09 MB İndir
Top Yuvarlaktır EPUB 9.05 MB İndir
Top Yuvarlaktır MOBI 7.14 MB İndir
Top Yuvarlaktır ODF 7.62 MB İndir
Top Yuvarlaktır DJVU 9.52 MB İndir
Top Yuvarlaktır RAR 6.19 MB İndir
Top Yuvarlaktır ZIP 5.71 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Hakan Dilek, öyle bir kadro kurmuş ki bu kadro Real Madrid’de bile yok ! Attila İlhan’dan Sunay Akım’a değerli bir çok kişi futbolun diğer yüzünü ortaya koyuyorlar. Hoş bir vakit geçirmek için harika bir kitap. Ancak kitabı okuyunca günümüzde futbolun sadece paraya ve çirkin tezahüratlarla anılması üzücü.


‘Top Yuvarlaktır’, futbolla ilgili pek çok işe imza atan Hakan Dilek’in toplam on yedi ünlüyle yaptığı röportajlardan oluşan bir kitap. Diğer değerler gibi futbola ve futbolcuya da eskisi gibi sahip çıkılmadığını vurgulayan yazar, kitabında konuya mizahi bir gönderme yapıyor. ‘Top Yuvarlaktır’da kimler yok ki. Attila İlhan, Hasan Kaçan, Kazım Koyuncu, Kadir Çöpdemir, Beyaz, Duygu Asena, Cahit Berkay, Mustafa Altıoklar, Küçük İskender, Müjdat Gezen, Gönül Yazar, Bedri Baykam, Behzat Uygur, Metin Üstündağ, Fuat Saka, Volkan Konak, Haşmet Babaoğlu, Sunay Akın. İşte Hakan Dilek böyle geniş bir kadroyla sahadaki yerini alıyor. Bu eğlenceli karşılaşmayı izlemek de okuyucuya kalıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*