Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Yusufçuk Gece Gelir (Cep Boy)

Kategori: Edebiyat Yazar: Melissa P. Yayınevi: Okuyan Us Yayın

Yusufçuk Gece Gelir (Cep Boy)

  • çevirmen: Nilüfer Uğur Dalay
  • Yayın Tarihi: 01.12.2010
  • ISBN: 9789756287460
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 160
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 10.5 x 17 cm
Tanıtım Bülteni
Saplantılı bir aşk. Şiddetli bir tutku. Çarpıcı bir yetenek. Ve geceleri yusufçuk kılığında gezen bu gizemli kız... Yusufçuk Gece Gelir, edebiyat dünyasında son 10 yılın en yankı uyandıran yazarının sıradışı ikinci romanı.Melissa P. , ilk romanı “Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi’yle uluslararası tüm kitap listelerinde, daha 18 yaşına basmadan, 2 milyon adeti aşkın satış rakamlarıyla rekor kırdı. Bu, onun sabırsızlıkla beklenmiş ikinci romanı...
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Yusufçuk Gece Gelir (Cep Boy) PDF 6.64 MB İndir
Yusufçuk Gece Gelir (Cep Boy) EPUB 7.42 MB İndir
Yusufçuk Gece Gelir (Cep Boy) MOBI 5.86 MB İndir
Yusufçuk Gece Gelir (Cep Boy) ODF 6.25 MB İndir
Yusufçuk Gece Gelir (Cep Boy) DJVU 7.81 MB İndir
Yusufçuk Gece Gelir (Cep Boy) RAR 5.08 MB İndir
Yusufçuk Gece Gelir (Cep Boy) ZIP 4.69 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Yusufçuk Gece Gelir (Cep Boy) PDF 6.64 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


İlk kitabı olan “Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi” kadar bende izler bırakmadı. Her ne kadar felsefe yapmaya çalışmışsada benim açımdan pek başarılı olmadığı kesindir. Ancak can sıkıntınızı gidermek için alınıp okunabilecek bir kitap.Haaa, işte keyif alır mısınız, yoksa almaz mısınız orasını bilemem. Bence satın almayın derim.


Yazar ilk kitabındaki akıcı dili burada kullanamamış. Bir solukta okunabilecek bir kitap değil bence. Ama yine de okumakta fayda olduğunu düşünüyorum. İlk kitabındaki yoğun cinsellik temasından bu kitapta kaçınılması isabet olmuş.


Melissa P bence bu kitapta felsefe yaparken herşeyi birbirine karıştırmış. Kelime oyunları dolu olan bir kitap tam bir konu yok bence. Fantezi dünyası fazlasıyla gelişmiş. Bu tarz kitapları sevenler okuyabilir ancak sıkıcı olabiliyor.


Açık söylemek gerekirse melissa p bu kitabında felsefe yapmaya çalışmış fakat herşeyi eline yüzüne bulaştırmış dersek yeridir. Tamamiyle saçma fikirlerle ve kismen de olsa güzel sözler bulunan bir kitaptan ibarettir. Pişman oldum dersem yalan olmaz sanırım. Eğer ki çok basit kuramları ola felsefe arayışı içerisinde iseniz okuyabilirsiniz.


kitap mükemmel..ilk kitabinin devami gibi..yanliz burda annesinden fazla soz ediyor..son zamanlarda filmi de cikti herkesin okuyup izleyecegi bir eser…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*