Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Ben Claudius

Kategori: Edebiyat Yazar: Robert Graves Yayınevi: Adam Yayıncılık

Ben Claudius

  • çevirmen: Deniz Ülken
  • Yayın Tarihi: 30.11.1987
  • Orijinal Adi: I, Claudius
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 435
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Yirminci yüzyıl İngiliz şiirinin en büyük ustalarından biri sayılan Graves (1895-1985) roman, anı, deneme ve eleştiri türlerinde de başarılı yapıtlar vermiş bir yazardır. Özellikle tarihsel romanlarıyla yaygın bir üne kavuşmuş; BBC'nin televizyon dizisi olarak hazırladığı Ben, Claudius dünyanın birçok ülkesinde hayranlıkla izlenmiştir. Rober Graves, Ben, Claudius'ta istemeye istemeye kendini imparatorluk tahtında bulan kekeme Claudius'un ağzından Roma İmparatorluğu'nun görkemini, soysuzlaşmasını ve akıl almaz çılgınlıklarını ele alırken Augustus ile Tiberius'un kanlı temizlik girişimlerini, Livia'nın saray entrikalarını, Caligula'nın kendisini tanrılığa yükseltişini usta bir alaycılıkla sergilemektedir.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ben Claudius PDF 18.05 MB İndir
Ben Claudius EPUB 20.18 MB İndir
Ben Claudius MOBI 15.93 MB İndir
Ben Claudius ODF 16.99 MB İndir
Ben Claudius DJVU 21.24 MB İndir
Ben Claudius RAR 13.81 MB İndir
Ben Claudius ZIP 12.74 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


son basımı alkım tarafından olan bu kitabı okudum. oldukça ilginç bir kitap, Ben claudius zamanının olaylarını sizinle sohbet eder gibi aktarıyor. ve entrikaların zirve yaptığı olaylar çerçevesinde gelişen bu kitap, sizi o çağın ve olayların içine alması bakımından oldukça etkileyici ve sürükleyici.. özellikle Ben Claudiusun babaannesi Livia’nın entrikalarını hayretle okuyacaksınız..


okurken defalarca roman mı yoksa gerçek bir otobiyografi mi olduğu hususunda ikileme düştüğüm bir eser. İyi ki okumuşum diyorum. Roma tarihini hiç böyle düşünmemiştim. Arada 2000 senelik bir zaman olmasına rağmen pek çok olgunun bu gün bile hala geçerliliğini koruduğunu öğrendim. Bu güne has bir uygulama olduğunu düşündüğüm pek çok şeyin o zamanlar da var olduğunu öğrendim. Bu güne farklı bir gözle bakabilmek için o günü anlatan bu kitabın okunmasını şiddetle tavsiye ederim.


Önceleri insana hiç bitmeyecekmiş gibi gelen aile ağaçları ve isimler sıralanıyor.Bu durum takriben 60 sayfa kadar sürüyor.Tam ‘yeter artık’ diyeceğiniz noktada öyle bir arkası arkasına geliyor ki olaylar kitap bittiğinde başlardaki düşüncelerinizden eser kalmıyor.İyi ki okumuşum denilecek bir kitap.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*