Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kafkas Ruleti

Kategori: Siyaset Yazar: Selman Kayabaşı Yayınevi: Truva Yayınları

Kafkas Ruleti

  • Yayın Tarihi: 11.11.2011
  • ISBN: 9789944212991
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 408
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
İsrail ve Amerika’da çizilen planlar, Diyarbakır’da uygulamaya konuluyor. Hedef, Güneydoğu vilayetlerini Amed bayrağı altında birleştirmek ve Türkiye'nin doğu sınırını Kahramanmaraş'a çekmek! Türkler, Gizli El’in planlarına Sivil Tim operasyonuyla cevap veriyor. Kayıbey, Diyarbakır’ı korumak için Sivil Tim'in başına geçiyor. Irak'ta savaş devam ederken, gerçek güç mücadelesi Hazar Bölgesi ve Kafkasya'da yaşanıyor. Mossad ve Rus istihbaratı FSB arasındaki Sivil Harekat'a, Teşkilat da katılıyor. Türkiye; önce Ermenistan'a, sonra Rusya'ya savaş ilan ediyor. Kafkaslar'da başlayan ezanla birlikte, Türk toplulukları Rusya’ya karşı ayaklanırken, Azerbaycan Ankara'ya bağlanıyor. Teşkilat’ın genç ajanı Efe ile Hazan arasındaki aşk, ateşli çatışmalar arasında hüzünle devam ediyor.Bilindiği zannedilen birçok olay, "yeniden" ve "gerçekçi" bir metodla gözler önüne seriliyor. Ekonomik krizin perde arkası, Hablemitlioğlu suikastinin yazılmayanları, Başbakan Emrullah Gül'e düzenlenmesi planlanan suikast, PKK'nın Karadeniz stratejisi, Enver Ecevit'e vurulan "hasta" damgası, Cemal Derviş'in Türkiye'ye gönderilişi... Esrarengiz ilişkiler, şaşırtıcı ihanetler ve nefes kesen bir atmosfer... Kafkas Ruleti, büyük risklerin ve kazançların arasında dönmeye devam ediyor. Derin bir çalışmanın ürünü olan bu eseri bir solukta okuyacaksınız.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kafkas Ruleti PDF 16.93 MB İndir
Kafkas Ruleti EPUB 18.93 MB İndir
Kafkas Ruleti MOBI 14.94 MB İndir
Kafkas Ruleti ODF 15.94 MB İndir
Kafkas Ruleti DJVU 19.92 MB İndir
Kafkas Ruleti RAR 12.95 MB İndir
Kafkas Ruleti ZIP 11.95 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Edebiyatımızda olması gereken bir alanda yazılmış eserlerdendir. Bu kitabın devam niteliğindeki kitapları da okumayı isteyeceksiniz.


Başta sıkıcı gibi geliyor ama sonraları biraz daha toparlanıyor.


Başta sıkıcı gibi geliyo ama sonraları insanı sürüklemeye başlıyo. Bu kitap benim hoşuma gitti.


Dünya coğrafyasının en ateşli bölgesinde strateji ve plan savaşları. MOSSAD, TEŞKİLAT, CIA, PKK ve AJANLARIN SAVAŞI. Büyük Ortadoğu, Yeni Doğu, Kürdistan ve Kafkaslar. Yaşananların senaryosu, ya da senaryonun yaşananları.Okumanızı tavsiye ederim.


kurgu roman türünde okuduğum en iyi kitaplardan biri.insana keşke dedirticek hani nerde o günler diyeceğiniz bir roman.yazarı talib vede emrullah karakterlerinde fazlaca iyi niyetli bulduğumu söylemek istiyorum(hele yaşanan son sınır olayından sonra).bu arada ilk siparişlerimin içinde yazarın diğer romanları olan Teşkilat ile Türkiyenin Gözyaşları da bulunacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*