Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Şafak Portreleri

Kategori: Diğer Yazar: Erdal Şafak Yayınevi: Turkuvaz Kitap

Şafak Portreleri

  • Yayın Tarihi: 11.11.2005
  • ISBN: 9789759174071
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 385
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 14 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
Hepsi 20. yüzyılın çocukları...20. yüzyılda yaşadıkları ve yaptıklarıyla ama olumlu ama olmusuz 21. yüzyılı etkileyen, etkileyecek olan isimlerden bazıları. Erdal Şafak, gazete sayfalarında sergilediği portrelerini bu kez "Şafak Portreleri"nin beyaz sayfalarına taşıyor... Rice, Putin, Barguti, Soros, Koç, Theodorakis, Timoşenko, Allavi, Fischer, Piriştina, Canbolat, Agassi, Dirik, Sistani... Gece boyunca kaleme alınan yaşam öyküsü metinlerine son noktanın genellikle şafak vaktinde konulduğu 37 tabloluk bir sergi.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Şafak Portreleri PDF 15.98 MB İndir
Şafak Portreleri EPUB 17.86 MB İndir
Şafak Portreleri MOBI 14.10 MB İndir
Şafak Portreleri ODF 15.04 MB İndir
Şafak Portreleri DJVU 18.80 MB İndir
Şafak Portreleri RAR 12.22 MB İndir
Şafak Portreleri ZIP 11.28 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Şafak Portreleri PDF 15.98 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Çok güzel bir kitap.Erdal Şafak’ın ağzından bal damlıyor adeta.Bütün tabloları çok güzel.Gazeteciliğini beğenmiyordum ama bu kitabı mükemmele yakın.Velid Canbolat’ı anlatışını çok beğendim.Dürzileri vedürziliği çok enterasan bulduğumdan herhalde.Okursanız çok keyif alırsınız.


Usta gazeteci Erdal Şafak, 2004 Sonbaharından itibaren önemli bulduğu isimlerin portrelerini yapmaya başlamış her gece. “Emmanuel Karasu, Selanik’te doğup büyümüş bir Yahudi’ydi. 400 yıl önce, 1492’de İspanya’dan sürülmüş ve Sultan II. Beyazıt’ın izniyle Selanik’e yerleşmiş Sefarad’lardan. Hukuk öğrenimi görmüştü. Avukatlık yapıyordu ve meslektaşlarının cesaret edemediği garip davaları alıp müvekkillerine kazandırmasıyla ün yapmıştı. 1900’lerin başından söz ediyoruz. Bir ayağı İtalya’daydı o sıralar. İtalyan vatandaşlığına geçtiği çok yıllar sonra ortaya çıktı. Roma ama özellikle Venedik’te kurduğu dostluklar onun bir ‘ilk’e imza atarak tarihe girmesini sağladı: Osmanlı İmparatorluğu’nda ilk mason localarını o örgütledi.” Bu ilk ‘Şafak Portreleri’ kitabında Rice, Putin, Soros, Piriştina, Agassi, Theodorakis gibi siyasetçisinden tenis oyuncusuna her iş alanından otuz yedi ismin portreleri yer alıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*