Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Seni Sevdiğimi Biliyorsun

Kategori: Edebiyat Yazar: Metin Celal Yayınevi: Everest Yayınları

Seni Sevdiğimi Biliyorsun

  • Yayın Tarihi: 01.12.2005
  • ISBN: 9789752892750
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 170
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Metin Celâl’in son romanı Seni Sevdiğimi Biliyorsun, adada yaşanmış bir yaz aşkının romanı. Orta sınıftan insanların yaz tatilini geçirdiği bir adada, pansiyonların bahçelerinde ve hep birbirini gözleyen ailelerin baskısı altında yaşananı belki de yaşanamayan bir yaz aşkı bu. Otuzlu yaşarlın başında ve evli, genç bir kadınla bir delikanlının arasındaki bu aşk, toplum baskısının olduğu kadar çekingenliklerin, kararsızlıkların da acısını taşıyor içinde.Evlilik aşk, aile, arkadaşlık gibi kavramları, ama en önemlisi orta sınıftan değerleri bir kez daha gözden geçirmek, bir kez daha içyüzlerini sorgulamak açısından önemli bir fırsat Seni Sevdiğimi Biliyorsun. Yazların her zaman hafif ve dinlendirici olmadığını anlatan bir yaz romanı.Bu böyle devam edemez, diye düşündü. "Hayır, buna hemen son vermeyelim." Kafasından geçen tüm bu düşünceleri silmek istercesine hırsla başını salladı. Müthiş bir şaşkınlık içinde hiçbir şeyin silinmediğini gördü.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Seni Sevdiğimi Biliyorsun PDF 7.06 MB İndir
Seni Sevdiğimi Biliyorsun EPUB 7.89 MB İndir
Seni Sevdiğimi Biliyorsun MOBI 6.23 MB İndir
Seni Sevdiğimi Biliyorsun ODF 6.64 MB İndir
Seni Sevdiğimi Biliyorsun DJVU 8.30 MB İndir
Seni Sevdiğimi Biliyorsun RAR 5.40 MB İndir
Seni Sevdiğimi Biliyorsun ZIP 4.98 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


günümüzün hızla yükselen refah seviyesine inat sevgi ve saygının değerini kaybetmesi üzerine kurulmuş bir kitap.Eğitim seviyesi , ekonomik düzey geliştikçe artan aldatmalar üzerine kurulmuş müthiş bir hikaye.


Erkekler daha dikkatli okumalı bu kitabı; hatta bir ders kitabı gibi. İyi bir işiniz var, maddi sıkıntı çekmiyorsunuz, güzel bir eşiniz var seviyorsunuz, seviliyorsunuz (en azından böyle sanıyorsunuz), bir de çocuğunuz var. Artık güvendesiniz, top atılsa yıkılmazsınız değil mi? Siz öyle sanın her şey bir kumdan kale olabilir, hele söz konusu kadınlar olunca. Siz tüm bunların peşinden koşup bir şeyler kazanırken farkında olmadan neleri kaybedebilirsiniz, ya da tüm bunlara değer mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*