Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Köryazı

Kategori: Edebiyat Yazar: Osman Çakmakçı Yayınevi: Telos Yayınları

Köryazı

  • Yayın Tarihi: 01.09.2005
  • ISBN: 9789755452180
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 55
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Tanıtım Bülteni
Ruh bedeni terk edeli çok olduŞimdi hamur gibi uyuşuk ve pelteÇarpıyor kabim göğsümün duvarlarınaTutmuyor bacaklarım gözlerim boğukGörmüyor bir zaman görüleniBir ateş düşüyor başımdan aşağıNefesimi kesiyor kabimBir taş nasıl boğulursaKendi kabuğundaKi tanrı unutmuşYok kenarındaSavrulmuşYitik bedenimiKederliyim köpekler gibiKöpekler gibi yalnız ve kimsesizimKıstırdım kuyruğumu arasına bacaklarımınSevin beni n'olur sevinAnlayın halimiŞair Osman Çakmakçı'nın 1996-2004 yıllarında yazıp, çeşitli dergilerde yayımladğı şiirlerden oluşan Köryazı adlı kitap, farklı bir duyarlılığa ve naif bir iç müziğe sahip.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Köryazı PDF 2.28 MB İndir
Köryazı EPUB 2.55 MB İndir
Köryazı MOBI 2.01 MB İndir
Köryazı ODF 2.15 MB İndir
Köryazı DJVU 2.69 MB İndir
Köryazı RAR 1.75 MB İndir
Köryazı ZIP 1.61 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Çakmakçı çok fazla yazmaz ama sağlam yazar.


“göçebe” dergisinin yönetmeninden düşünceye, imgeye, boşlukları doldurmaya çağıran kısa bir şiir kitabı. kesik kesik belki ama okura da yer açan bir şiir var. ya da gel beraber yazalım gibi. ya da şiir bitmeden kitap bitiyor gibi. ya da şiir daha yeni başlamıştı gibi.


“Ruh bedeni terk edeli çok oldu/Şimdi hamur gibi uyuşuk ve pelte/Çarpıyor kalbim göğsümün duvarlarına/Tutmuyor bacaklarım gözlerim boğuk/Görmüyor bir zaman görüleni/Bir ateş düşüyor başımdan aşağı/Nefesimi kesiyor kalbim/Bir taş nasıl boğulursa/Kendi kabuğunda/Ki tanrı unutmuş/Yol kenarında/ Savrulmuş/Yitik bedenimi/Kederliyim köpekler gibi/Köpekler gibi yalnız ve kimsesizim/ Kıstırdım kuyruğumu arasına bacaklarımın/Sevin beni n’olur sevin/Anlayın halimi” Şair Osman Çakmakçı’nın 1996-2004 yıllarında yazıp, çeşitli dergilerde yayımladığı şiirlerden oluşan ‘Köryazı’ adlı kitap, farklı bir duyarlılığa ve naif bir iç müziğe sahip.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*