Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Şatom/Benim Üzgün Yurdum

Kategori: Eğitim Yazar: Alim Yavuz Yayınevi: Timaş Yayınları

Şatom/Benim Üzgün Yurdum

  • Yayın Tarihi: 02.12.2005
  • ISBN: 9789752633551
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 208
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
Alim Yavuz, yetiştirme yurdunda büyüyen bir sosyal hizmet uzmanı. Dün, yetiştirme yurdunda koruma altına alınan bir çocuktu. Bugün, ihtiyaç sahiplerine kol kanat geren Sosyal Hizmetler Ailesi'nin idareci konumunda bir ferdi. Hayatının akışı yetiştirme yurdunda şekillen Alim Yavuz, "yetiştirme yurtlarına" dair acı tatlı hatıralarını okurlarla paylaşıyor."Bu kitap bir teşekkürdür. Ailesi dağıldıktan sonra, geleceğe dair hayalleri 'iyi bir çoban olmak'tan öteye gitmeyen bir çocuğun, 'Sosyal Hizmetler'in şefkatli öpücüğüyle 'kurbağalıktan prensliğe' terfi etmesine teşekkürdür. Bu kitap bir ispattır. Yetiştirme yurtlarının duvarları arasına sıkışan ve yaşadıkları olumsuz tecrübelerle yılgınlığa kapılarak, 'Bizden ne köy olur, ne kasaba' yanılgısına düşen kader arkadaşlarıma, azmedip çalışınca neler olabileceğini gösteren bir ispattır."
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Şatom/Benim Üzgün Yurdum PDF 8.63 MB İndir
Şatom/Benim Üzgün Yurdum EPUB 9.65 MB İndir
Şatom/Benim Üzgün Yurdum MOBI 7.62 MB İndir
Şatom/Benim Üzgün Yurdum ODF 8.13 MB İndir
Şatom/Benim Üzgün Yurdum DJVU 10.16 MB İndir
Şatom/Benim Üzgün Yurdum RAR 6.60 MB İndir
Şatom/Benim Üzgün Yurdum ZIP 6.09 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Şatom/Benim Üzgün Yurdum PDF 8.63 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Yazarın dili oldukça akıcı, kitap kendisini okutuyor. Ayrıca yazarın entellektüel birikimi kitaba derinlik katıyor. Kaderimin birçok noktada kesiştiği yazarın uslubunu beğendim, başarılar dilerim.Ek olarak SHÇEK’in bu eleştirileri anlayacak yeterlilikte olmadığını inanıyorum.


gerçekten güzel kitap Alim yavuz un ellerine sağlık yurtta yaşananları hemen hemen tümüyle yansıtmış…isterdim ki adı geçen öğretmenler(eğitmenler) bu kitabı okumasınlar ama nerdebir gün gözlerini açarlar mı bilmem amatoplum tarafından dışlanmış insanları yani halkın tabiriyle yurt çocuklarının hayatlırını merak etmek isteyenlere duyurulur….kitap mükemmel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*