Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Roma’daki Teras

Kategori: Edebiyat Yazar: Pascal Quignard Yayınevi: Sel Yayıncılık

Roma’daki Teras

  • çevirmen: Osman Senemoğlu
  • Yayın Tarihi: 12.12.2005
  • Orijinal Adi: Terrasse a Rome
  • ISBN: 9789755702698
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 103
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Pascal Quignard, yayımladığı son romanı Roma'daki Teras'ta, bir insanın başına gelebilecek en trajik durumdan en büyük tutkunun nasıl doğduğunu anlatıyor. Olağanüstü, ürpertici, derin bir aşk hikayesi. Okuru hemen kavrayan, uykusuna bile sokulan, güpegündüz düşlere dalmasına yol açan bu roman bellibaşlı bütün dillere çevrildi.Hala Aşk'ın gücüne inananlar için.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Roma’daki Teras PDF 4.27 MB İndir
Roma’daki Teras EPUB 4.78 MB İndir
Roma’daki Teras MOBI 3.77 MB İndir
Roma’daki Teras ODF 4.02 MB İndir
Roma’daki Teras DJVU 5.03 MB İndir
Roma’daki Teras RAR 3.27 MB İndir
Roma’daki Teras ZIP 3.02 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


ucuz dıye almıstım ama benı sasırttı:))


1600’lü yıllarda Meaume isimli bir gravür sanatçısının yaşamı, ilginç bir kurgu ile anlatılmış. Yaptığı gravürlerin ve resimlerin de açıklandığı ilgi çekici bir kitap.


Pascal Quignard’ın ilk okuduğum eseri bu. Bu sabah başlamıştım ve 103 sayfa bitiverdi. Adı Meaume olan bir gravürcünün hayatını,cinsel figürlerdan oluşan eserlerini, aşkını ve 17. yüzyıl Fransa ve İtalya’sının sanatını okumak çok hoştu. İkişer sayfalık bölüklerden oluşuyor. Kolay ve bir o kadar da zevkli okunuyor. Pascal Quignard ile tanışmak bir zevkti.


Eser sanıldığı gibi tutkulu bir aşkı anlatıyor denemez. İlk sayfalarda bir aşktan bahsediliyor ve kitabın bütünündeki yolculukların sebebi de bu aşk, ancak aşk ögesi fazla işlenmemiş kitapta. Cinsel içeriklerin bulunduğu bölümlerde aşırıya kaçılmışsa da 21.yüzyıl edebiyatında hoşgörülebilir. Ancak kitapta bazı eksiklikler var; hikaye kopuk devam ediyormuş hissi veriyor, kitap çok saçma geliyor ve çevirisi de pek güzel sayılmaz. Ancak itiraf etmeliyim ki; sürükleyici bir eser, bir sayfayı bitirince, diğer sayfayı da okumaktan alamıyorsunuz kendinizi…


Fena bir kitap değil,ilk bölümlerde hikayin en vurucu yeri anlatılıyor sonrasında ise gravürcünün eserleri geniş ve detaylı bir şekilde betimlemelerle anlatılıyor.Aralarda hayattından yaşadıklarından kısa bölümlerle anlatılar geçiliyor.Bir gecede okuyabileceğiniz bir kitap .Okumak zaman kaybı değil ama vasat bir kitap.mesleği kezzapçı diye adlandrılan bir kişinin suratına yaşadığı ilişki yüzündenkezzap atılıması ve beraberinde getiridiği değişik olayların akışı anlatılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*