Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Özdemir Asaf/Seçme Şiirler

Kategori: Edebiyat Yayınevi: Adam Yayıncılık

Özdemir Asaf/Seçme Şiirler

  • Derleyici: Memet Fuat
  • Yayın Tarihi: 30.03.2001
  • ISBN: 9789754184433
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 72
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
  • Boyut: 12 x 19 cm
Tanıtım Bülteni
* Şiirlerinden Seçmeler* Şiir Üzerine Düşünceleri* Yaşamı* YapıtlarıBenim söylemek için çırpındığım gecelerde, Siz yoktunuz.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Özdemir Asaf/Seçme Şiirler PDF 2.99 MB İndir
Özdemir Asaf/Seçme Şiirler EPUB 3.34 MB İndir
Özdemir Asaf/Seçme Şiirler MOBI 2.64 MB İndir
Özdemir Asaf/Seçme Şiirler ODF 2.81 MB İndir
Özdemir Asaf/Seçme Şiirler DJVU 3.52 MB İndir
Özdemir Asaf/Seçme Şiirler RAR 2.29 MB İndir
Özdemir Asaf/Seçme Şiirler ZIP 2.11 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


BENİM SÖYLEMEK İÇİN ÇIRPINDIĞIM GECELERDE SİZ YOKTUNUZ, HER İNSANIN BİR ÖYKSÜ VARDIR AMA ŞİİRİ YOKTUR DER Ö. ASAF. ASLINDA ÖZDEMİR ASAF SIRADAN BİR İNSAN GİBİ GÖRÜNÜR AMA ASLA SIRADAN DEĞİLDİR. ÖZDEMİR ASAF A BU ŞİİRLERİ YAZDIRAN EŞİ SABAHAT HANIMDIR. MEKTUPLARI KADAR ŞİİRLERİ DE ORİJNALDIR O ŞİİRE BAMBAŞKA BİR TÜR GETİRMİŞTİR. BAKIŞ ACISI ADETA SONSUZA ÇEKMİŞTİR. ONUN BU TARZINI MERAK EDENLER BENCE HAYATINI OKUMALI


Özdemir asafı ve şiirlerini anlatmya gerek yok.bu kitapda en güzel şiirleri bir arada,şiir severler okumanızı tavsiye ederim.


Aranmaları sayılarının azlığından olan büyük şairler vardır.Bunlar mahirane bir tarzda cahil bırakılanların muhakemesini tatmin etmez,allak bullak ederler.Okudukça olmayanlarınızın çoğaldığını göreceksiniz.Fakat yazarın anlam fırını içinde pişmiş gizli reçeteleri,deniz feneri misali imdadınıza yetişecek.


Şair için diyecek fazla sözümüz yok.Zaten kalitesi ortada.Gelelim kitaba: Kitap titiz bir çalışmanın ürünü.Gerek şiirlerin seçimi gerekse düzenlenmesi oldukça iyi.Bir şaire ait tüm şiirleri sevmeyebiirsiniz.Bu sebeple böyle seçkiler iyi oluyor.Mehmet Fuat da bu işin ustası zaten.


Özdemir Asaf deyim yerindeyse bir kelime cambazı. Şair birkaç cümle ile şiir yazmış ve bu şiirler sayfalarca anlkam içeriyor gözlerini dolduruyor derin derin düşündürüyor insanı…mesela en çok sevdiğim şiiri şudur: Bekle beniGeleceğim dediBen beklemedimO da gelmediÖlüm gibi birşeydiAma kimse ölmedi…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*