Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Ergenlik Dönemi

Kategori: Psikoloji Yazar: Ayten Durmuş Yayınevi: Nesil Yayınları

Ergenlik Dönemi

  • Yayın Tarihi: 22.12.2005
  • ISBN: 9789752691001
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 239
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Gençlik, delilikten bir şubedir. Çılgınlık ve delilik, delilik ve dahilik arasındaki ince çizgi önemlidir. Devletlerin, toplumların, ailelerin kırmızı çizgileri olduğu gibi bireyin de kırmızı çizgileri vardır. İşte, ergenlik tam da bu kırmızı çizgilerin belirlendiği ve oluştuğu dönemdir. Tabii kırmızı çizgilerle beraber beyaz ve siyah çizgiler de kesinlik kazanmaya başlar. Ergenlik bu sebeple, sandığımızdan daha önemlidir. Ergenin bizim sandığımızdan daha çok ilgiye, özene, yol göstericiye ve sevgiye ihtiyacı vardır. Gerek ergen olarak kendimizi gerek ergenin çevresindekiler olarak ergeni tanırsak, bu dönemi çok sıkıntılı bir dönem olarak yaşamak zorunda kalmayabiliriz. Seneler süren bir dönem için, bilgilenmemiz tabii ki gerekiyor. Bilgiyi sevmek, doğru bilgiyi aramak, doğru bilgi ışığında doğru eylemler sergilemek, hayatı bu eylemlerle örgülemek, hayatı doğru yaşamak demektir.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ergenlik Dönemi PDF 9.92 MB İndir
Ergenlik Dönemi EPUB 11.09 MB İndir
Ergenlik Dönemi MOBI 8.75 MB İndir
Ergenlik Dönemi ODF 9.34 MB İndir
Ergenlik Dönemi DJVU 11.67 MB İndir
Ergenlik Dönemi RAR 7.59 MB İndir
Ergenlik Dönemi ZIP 7.00 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Kitabin ana konusuna; genclerimizin gelisiminde cok onemli bir donem olan ergenligi tanirsak bu donemi en az sikintiyla asmis oluruz diyebiliriz.


Ergenlik dönemini temel kavramlarıyla ele almıştır.


Ergenlerin ergenlerle iletişim halinde olanların fiyatı yönüyle okuyabileceği bir kitap.İçeriğine bakarsanız biraz taraflı yaklaştığı söylenebilir.


Mutlaka genclerle iletisimde olan herkeze tavsiyemdir.


ben bu kitabı bir psikolojik danışman olarak okudum. kitabın bilimle psikolojiyle ilgisi alakası yoktur. kesinlikle yanlış bilgler veriyor. bilimi referansa almak yerine dini referans almış ergeni anlamaya ve sorunlarına çözüm önermek yerine, sadece nasihat ediyor erdemden faziletten bahsediyor. doğal dürtülerinin bastırlıması gerketiğini nefsin terbiyesinden vs vs. ne kadar saçma sapan dini kavram varsa kullanıyor zaten kendisi de edebiyatçıymış. yazara şunu diyorum: psikoloji alanını istismar etmeyin bu işi bilenlere bırakın git dinle ilgil kitap yaz bırak bu alanı kirletme

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*