Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Doğru Soruları Sormak

Kategori: Eğitim Yazar: James C. Wetherbe Yayınevi: Arıtan Yayınevi

Doğru Soruları Sormak

  • Yayın Tarihi: 03.01.2006
  • ISBN: 9789756060049
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 211
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Soru Sormak, Öğrenebileceğiniz En Güçlü ve En Yararlı Eğitim Tekniğidir.İnsanlararası ilişkilerde sorunlar yaşanmasının en temel nedeni, insanların birbirlerini yanlış anlamalarıdır.Diğer insanlarla birlikte yaşamak zorunda olduğumuz sürece, bütün hayatımız iletişim kurmaktan ibarettir. Bu nedenle iletişimi öğrenmek konuşmayı öğrenmek kadar önemlidir.İletişim becerilerinizi geliştirmek ve insanları istediğiniz doğrultuda etkilemek istiyor musunuz?Unutmayın: İletişimi nasıl yaptığımız, iletişimin içeriğinden daha önemlidir.Sözel iletişim modellerinin yanısıra, sözel olmayan ve beden dili ile ifade edilen iletişim modelleri de vardır. Ve bunların hepsini öğrenerek, mutlu ve başarılı bir hayata ulaşmak mümkündür.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Doğru Soruları Sormak PDF 8.76 MB İndir
Doğru Soruları Sormak EPUB 9.79 MB İndir
Doğru Soruları Sormak MOBI 7.73 MB İndir
Doğru Soruları Sormak ODF 8.24 MB İndir
Doğru Soruları Sormak DJVU 10.30 MB İndir
Doğru Soruları Sormak RAR 6.70 MB İndir
Doğru Soruları Sormak ZIP 6.18 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


İletişim…Günümüz insanlarının en büyük problemi! Peki çözüm nedir? Doğru soruyu sormak mı? Soru sormak mı? Yoksa soruyu doğru yerde kullanabilmek mi? Bu soruların cevapları ve daha fazlası bu kitapta.


İçerik açısından çok hacimli olmasa da günlük hayattaki iletişimlerimiz için ışık olabilecek bir kitap.İçekapanık ve iletişim kazası yaşayanlar için ve ayrıca isteklerini onaylatmak için çabalayanlara tavsiye ederim.


Bu kitap tartışmaların kaynağına inmeyi ve nasıl çözüm yolları üretebileceğimizi gösteren özetlenmiş değerli bir yapıt. İçerik olarak dugusal patlamalar yaşamak yerine karşınızda bulunan insanla doğru yolla konuşarak ona kendimizi anlatma ve onu anlama sonucunda karşılıklı iletişim ile istediğimize kavuşmanın yolları çok güzel bir biçimde sıralanmış.


Doğru Soruları sormak hem insanın kişilerarası iletişiminde faydalı olacaktır, hem insanın kişisel gelişiminde etkiler yapacaktır hem de kişinin toplumdaki rolünü belirleyecektir. Dikkat edilirse toplum içerisinde kişilerarası iletişimi en iyi kullananlarımız genellikle cemaatleşen toplum içerisindeki bireylerdir. Çünkü onlar ne zaman nasıl ve nerede ne söyleyecekleri konusunda ve kişiler hakkında öngörülerde bulunabilmek için doğru soruları doğru zamanlama ile sormak konusunda eğitilmektedirler. Bu nedenle kişilerin herhangi bir sosyal yapılanmaya entegre olmadan toplum içerisinde kendini eğitmesinin en iyi yolu da doğru soruları doğru bir şekilde sormasından geçer. Kitap çoğumuza birşeyler katabilir. Yeterki kitabı okurken hangi soruya yanıt vererek bu kitabı edindiğimizi bilelim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*