Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Galaktik Gen

Kategori: Diğer Yazar: Will Hart Yayınevi: Sınırötesi Yayınları

Galaktik Gen

  • çevirmen: Özgüç Onur Güneri
  • Yayın Tarihi: 01.02.2006
  • ISBN: 9789758312283
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 383
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Klasik tarihin bize öğrettiği kronolojiyi dikkate alacak olursar, M.Ö. 1500'lerden öncesi, ilkel insanlardan oluşan ilkel kabilelerin dünyasıydı. Ancak bu ilkel dediğimiz toplulukların bizlere bıraktıkları mirasları incelediğimizde, tarihsel zaman sıralamasının altüst olduğunu görüyoruz. Onlar mı ilkeldi, yoksa biz mi onları anlayamayacak kadar ilkeliz? Yoksa Tevrat'ta anlatılan hikayelerdeki "Tanrılar"ın bu işte bir etkisi mi var? Yapılan bütün arkeolojik ve tarihsel araştırmaların sonuçları bizi çok ilginç bir gerçeğe doğru götürüyor. Mısır, Sümer, Peru Meksika, Çin ve Hint Uygarlıkları'nın tarih sahnesine bir anda nasıl gelmiş uygarlıklar halinde çıkmış olabileceklerini, Will Hart günümüz Genetek Bilimi ve Tevrat'ın "Yaradılış Bölümü"nde anlatılan sembolik bilgiler ışığında bir cevap arıyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Galaktik Gen PDF 15.90 MB İndir
Galaktik Gen EPUB 17.77 MB İndir
Galaktik Gen MOBI 14.03 MB İndir
Galaktik Gen ODF 14.96 MB İndir
Galaktik Gen DJVU 18.70 MB İndir
Galaktik Gen RAR 12.16 MB İndir
Galaktik Gen ZIP 11.22 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Galaktik Gen PDF 15.90 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


bilimsel vetarihin buluşması


ilk çaglardan günümüze insan ve evrim konuları detaylı olarak anlatılıyor eser mayetinde bir kitap ilgilenenlere tavsiyeederim


Sınır ötesinin muhteşem tadını yabancı bir yazardan okumak ve insanlığın gelişimindeki mihenk taşlarını öğrenmek istiyorsanız, tam size göre bir kitap. Yıllardır kütüphanemde okunmak için doğru zamanı bekleyen sahibini izliyordu, nihayet o zaman geldi ve bir solukta okundu. Harika bir çalışma. Her bir bölüm başlığı çok merak uyandırıcı, içerik sürükleyici ve bölüm sonu cümleleri, bir sonraki bölüm için merak uyandırıcı. İnsanlığın köklerinin, uzak diyarlardaki yolculuğunu severek okuyacaksınız.


evrim üzerine bildiklerinizi sorgulatabilecek, dünya dışındaki yaşam hakkında belge niteliğinde araştırmalarıyla sizi oldukça şaşırtacak bir kitap. tamamiyle tarihi bulgular üzerine yapılan araştırmalarla inandırıcılığını oldukça yüksek tutan bu kitapla birlikte öğrendikleriniz, pek çok şeyi dipten sarsacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*