Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kuşlar Da Gitti

Kategori: Edebiyat Yazar: Yaşar Kemal Yayınevi: Adam Yayıncılık

Kuşlar Da Gitti

  • Yayın Tarihi: 30.01.2001
  • ISBN: 9789754183412
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 76
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Yaşar Kemal'in konusunu İstanbul'dan alan kısa romanı Kuşlar da Gitti ilk olarak 1978'de yayımlandı. Tuttukları kuşları cennete gitmek isteyenlere azat buzat ettirerek yolunu bulmaya çalışan kent çocuklarının şiirsel serüveni..."Sağlam bir kitap, yoğun bir insan sevgisi ve şiir, tam bir başyapıt."(La Croix, Fransa)"Klasik bir sadelik, çok güzel yazılmış ilginç bir öykü, seçkin yazarın unutulmaz bir yapıtı daha..."(Church Times, İngiltere)
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kuşlar Da Gitti PDF 3.15 MB İndir
Kuşlar Da Gitti EPUB 3.53 MB İndir
Kuşlar Da Gitti MOBI 2.78 MB İndir
Kuşlar Da Gitti ODF 2.97 MB İndir
Kuşlar Da Gitti DJVU 3.71 MB İndir
Kuşlar Da Gitti RAR 2.41 MB İndir
Kuşlar Da Gitti ZIP 2.23 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Konu çocuklar ve çocukluk olunca keyifle okuyor insan ancak şiirsel anlatımıyla hüzün hissi de uyandırıyor insanda. Yaşar Kemal’in yalın anlatımıyla büyüleyici bir öykünün tadı kalıyor zihinlerde.


harika bir kitapmuhteşemşiirsel bir anlatımher yaştan insanın okuyabileceği bir kitapherkese tavsiye ediyoruminanın siz de çok beğeneceksinizeski dönemleri muhteşem yansıtıyorbir de yaşar kemalin muhteşem anlatımıyla birleşince ne olduğunu hepiniz iyi bilirsiniz


yaşar kemal’in eserlerinin beğenilmesinin iki temel nedeni var:birincisi özenle seçilmiş,büyüleyici bir konu,ikincisi özgün ve sade bir anlatım.yukarıda saydıklarım yaşar kemal’in kuşlar da gitti adlı romanında en coşkun halini almış bana göre.doğa ile insanlar arasındaki bağların kopuşu anlatılan bu kısa romanı zevkle okuyacağınızdan eminim.gayet başarılı ve benzeri nadir bulunur bu romanı herkes okumalı.ve bir parça olsun kitapla kendisini pekiştirmeli.


Bu kitabı okuduktan sonra kendinize geldiğinizde,Yeni Cami`nin önünde güvercinlere yem atarken bulacaksınız kendinizi…Usta`nın anlatımıyla çok daha zenginleşmiş bir konu,içinde bambaşka bir dünya gizli..Okurken kesinlikle sıkılmayacaksınız ve kitabın kısalığıyla anlatımın derinliği arasındaki orantıya şaşıracaksınız.


Kuşları yakalamak için gece gündüz çalışan bir grup. Ve bu durumdan hiç de hoşnut olmayan ama hoşnutsuzluğunu belli etmeyen bir insan . Aralarında geçen konuşmalar . Sonunda kuşların gidişi… Sürükleyici ve akıcı anlatımın ön planda olduğu bir kitap. Kuşların değerini bizim için önemli olduğunu bir kez daha hatırlatacak..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*