Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Burcunuza Göre Aşk Rehberi

Kategori: Diğer Yazar: Filiz Özkol Yayınevi: Omega Yayınları

Burcunuza Göre Aşk Rehberi

  • Yayın Tarihi: 15.02.2006
  • ISBN:
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 160
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Burçlarla aşk arasında nasıl bir ilişki vardır?İnsan eşruhunu nasıl bulur?Hediye alırken nelere dikkat etmeli?Özel günler, hangi burç için ne ifade eder?İnsanın karakterini bilmek mümkün müdür?
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Burcunuza Göre Aşk Rehberi PDF 6.64 MB İndir
Burcunuza Göre Aşk Rehberi EPUB 7.42 MB İndir
Burcunuza Göre Aşk Rehberi MOBI 5.86 MB İndir
Burcunuza Göre Aşk Rehberi ODF 6.25 MB İndir
Burcunuza Göre Aşk Rehberi DJVU 7.81 MB İndir
Burcunuza Göre Aşk Rehberi RAR 5.08 MB İndir
Burcunuza Göre Aşk Rehberi ZIP 4.69 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Ben kitabın bir fal kitabı olduğu kanaatinde değilim. Bu anlamda inadina ismi ile eleştiri yazan okur arkadaşımıza “Fala inanma falsızda kalma” sözü nedeni ile katılamıyorum. Kitap Astroloji ismi ile geçen ve artık günümüzde bilimselleşen bir olgunun içerisinde ve bu olgunun kurallarına bağlı olarak yazılmıştır. Kitapta yazılanlar gaipten haber veren ve mistik güçleri olan birinin ifadeleri şeklinde değil yıldızların, Samanyolunun, burç haritalarının eşliğinde verilmiştir ki bu da aslında faldan ayrılan en büyük özelliğidir. Yazar falın aksine tamamen astroloji bilimine sadık kalmaya çalışmış. Dikkat ederseniz çalışmış diyorum çünkü yer yer kopmalarda gözümden kaçmadı açıkçası.


Yıldızlar Kraliçesi olarak tanınan, Türkiye’de astroloji dünyasında saygın bir yere sahip Filiz Özkol’un yazdığı ‘Burcunuza Göre Aşk Rehberi’, aşk hayatınızdaki gelişmelerin astrolojiyle ilişkisini anlatan bir kitap. Kitapta, burçlarla aşk arasındaki ilişki, hangi burç neyi niçin sever, özel günler hangi burç için ne anlam ifade eder, insan eşruhunu nasıl bulur gibi konularda bilgiler veriyor. Toplam yedi bölümden oluşan kitabın sonunda bir de astroloji testi bulunuyor. İnsanoğlunun en çok meşgul eden konu olan aşka, burçların ve astrolojinin penceresinden bakan ‘Burcunuza Göre Aşk Rehberi’, fala inanmayıp falsız da kalmayanlar için kaçırılmaması gereken bir kitap.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*