Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Şair Öldü

Kategori: Edebiyat Yazar: Sibel K. Türker Yayınevi: Doğan Kitap

Şair Öldü

  • Yayın Tarihi: 21.02.2006
  • ISBN: 9789752934306
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 256
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Doğan Kitap okurlarının Kalp(Y)azan ve Öykü Sersemi adlı öykü kitaplarıyla tanıdığı Sibel K. Türker’den çarpıcı bir roman... Şair Öldü, günümüz Türkiyesi’nden gençlik manzaraları sunuyor bize. Bu öyle bir manzara ki, asla yüzeysel ve geçici değil, çok derin, hatta sarsıcı. Kendinden çok farklı ablası ve annesiyle çalkantılı ve bunalımlı bir hayat süren Ersin’in, türbanlı ve üniversitede nerdeyse onun kadar yalnız başka bir genç kızla, Elif’le tanışmasıyla başlıyor roman. Hayatına Elif’le birlikte, bir de Samim giriyor, o da dinden yana kullanmış oyunu. Ersin ise, inançsız sonuna kadar. Hayat ona inanacak bir şey bırakmamış zaten!
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Şair Öldü PDF 10.63 MB İndir
Şair Öldü EPUB 11.88 MB İndir
Şair Öldü MOBI 9.38 MB İndir
Şair Öldü ODF 10.00 MB İndir
Şair Öldü DJVU 12.50 MB İndir
Şair Öldü RAR 8.13 MB İndir
Şair Öldü ZIP 7.50 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Kitabın ilk kısmı oldukça iyi kurgulanmış bir edebi öykü ama ilerledikçe bazı noktalar kayboluyor. Keşke devam ederken ve sona ererken de ilk kısmı kadar özgün ve kurgu anlamında iyi olabilseydi. Sibel Hanım oldukça güzel bir konu seçmiş.


Kitaba büyük merakla başladım iyide gidiyordu yazar sanki tek bir bakış açısıyla bakmış bir türlü evrenselliği başkasına saygıyı yakalayamamış güzel tespitlri olsada yanlışlarını bir türlü düzeltemişş sonunda hayal kırıklığına uğradımm.


bir gazetenin aylık kitap dergisi ekinde, yazan kişinin hararetli tavsiyeleri üzerine aldım kitabı.açıkçası kitabın sonuna geldiğimde hayal kırıklığı yaşadım.kitap güzel evet ;konu, yazım tekniği vs.. ama eksikti kitap,daldan dala atlamıştı.ve bence yazar, kitabın başındaki büyüyü bozmuştu.ersin karakterini kendimle bütünleşmiş gibi hissettim başlarda.yazılan bendim bir bakıma ,çalışıp çalışıp son noktaya gelen ve işte tam o noktada pes eden,depresif ilaçlarla beynini uyuşturmayı seçen bir kız.başörtülü arkadaşı elif le tanıştığında hayatı değişmeye başlar.zengin bir ailenin kızıdır elif,başörtüsü sebebiyle okuldan uzaklaştırılmıştır.son dönem yazarlarının başörtüsü konusunu kitaplarında çokça işlemeye başladıklarını gözlemliyorum.olaylara kayıtsız kalınmaması bi bakıma güzel ama asıl üzücü olan onların ele alınış biçimleri.bu kitaptaki elif karakteri de oldukça yavan ve silik kalıyor.fakat kitap yine de altı çizilesi satırlar içeriyor ve kitapçı raflarında duran bir çok kitaptan daha başarılı olduğu söylenebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*