Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Meşhurların Vasiyetleri

Kategori: Diğer Yazar: Mehmet Bicik Yayınevi: Akis Kitap

Meşhurların Vasiyetleri

  • Yayın Tarihi: 07.03.2006
  • ISBN: 9789759129675
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 288
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
Napolyon’dan, Aziz Nesin’e, Abdi İpekçi’den, Neyzen Tevfik’e Fatih Sultan Mehmet’ten Sokrates’e tarihe damgasını vuran ve şu an aramızda olmayan pek çok ünlü devlet adamı, yazar, şair ve düşünür neler vasiyet etti.Ölümün nefesini yanlarında hissettiklerinde neler söylediler? Değiştirmeye çalıştıkları ve terk etmek üzere oldukları dünya hakkında son sözleri neydi? İnsanlıktan son olarak neler istediler, neler dilediler?Yaşamın farklı alanlarında ün yapmış ve tarih sürecinin köşe taşlarını oluşturan şahsiyetlerin fani dünyadan göçerken gerek sözlü gerekse yazılı olarak dile getirdikleri, hem ilginç hem de ibret verici vasiyetleri yer alıyor bu eserde. Zorluklarla geçmiş bir ömrün ardından bizlere son söz olarak verdikleri dersler ve birkaç cümlede yaşamdan damıttıkları öğütler bu vasiyetlerde gizli..Dünya onlarla birlikte zenginleşti ve ölümleriyle beraber dünyaya bıraktıkları eserler kadar geriye bıraktıkları son arzularıyla, vasiyetleriyle de önemli insanlar olduklarını bir kez daha gösterdiler...
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Meşhurların Vasiyetleri PDF 11.95 MB İndir
Meşhurların Vasiyetleri EPUB 13.36 MB İndir
Meşhurların Vasiyetleri MOBI 10.55 MB İndir
Meşhurların Vasiyetleri ODF 11.25 MB İndir
Meşhurların Vasiyetleri DJVU 14.06 MB İndir
Meşhurların Vasiyetleri RAR 9.14 MB İndir
Meşhurların Vasiyetleri ZIP 8.44 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Kitapyurdu.com dan kitaplarım gelince ilk okumaya başladığım kitap “meşhurların vasiyetleri ” kitabı oldu.Ve gerçekten müthiş ayrıntılar yakaladım satırların arasında.Büyük insanların neden büyük oldukları vasiyetleri ve sözlerinden daha iyi anlaşılıyor. Örneğin “Molla Cami” adlı şahsı okuyunca çok etkilendim, yaşam biçiminden.Mutlaka okuyun,gerçekten tavsiye ederim.


Çok sevdiğim bir eser oldu okuduktan sonra bu eser…özellikle Fatih Sultan Mehmet in vasiyetini çok beğendim ama uygulanmayışına üzüldüm..vasiyeti arasındaki Ayasofya Camii mizin kullanılamayıp kıyamet gününe kadar camii olamayışı üzücü bir olay şahsi görüşüm olarak…büyük demokratlarımızın,tarihe adını yazmayı başarmış bilim adamları ve daha birçok kişiliğin vasiyetlerine kısa da olsa değinmeyi ve yararlı bir eser olmayı başarmış bir eser..bütün okuyucularımıza tavsiye ederim..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*