Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Aşık Şeytan

Kategori: Edebiyat Yazar: Jacques Cazotte Yayınevi: Dost Kitabevi

Aşık Şeytan

  • çevirmen: Mukadder Yaycıoğlu
  • ISBN: 9787501395002
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 120
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 12 x 22 cm
Tanıtım Bülteni
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Aşık Şeytan PDF 4.98 MB İndir
Aşık Şeytan EPUB 5.57 MB İndir
Aşık Şeytan MOBI 4.39 MB İndir
Aşık Şeytan ODF 4.69 MB İndir
Aşık Şeytan DJVU 5.86 MB İndir
Aşık Şeytan RAR 3.81 MB İndir
Aşık Şeytan ZIP 3.52 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


kitabı alalı epey bi zaman oluyor ama bi türlü fırssat bulamadım okumaya. ama konusu epey ilginç ki 18.yy.da yazılmış olması da ilgimi çekti.


Borges işin içinde olunca gözüm kapalı kitabı aldım diyebilirim. Romandan çok uzunca bir öykü tadında. Şeytan, aşk, masumiyet, erdem, cesaret… Fantastik öğelerle aşka bakış birleşince özel bir hikaye ortaya çıkmış ama çok yüzeysel kalmış. Kitabın başındaki yazarın hayatı ve sonundaki borges’nin son sözleri kitabı daha değerli kılmış.


kitabı çok uzun süre önce aldım ve daha yeni okudum. kapak ve konu olarak inanılmaz ilginç olan kitabın kendisi o kadar da hoşuma gitmedi. ilk başta verdiği heyecan ve merak gittikçe yüzeysel bir aşk öyküsüne dönüşüp yavan ve tahmin edilebilir bir sonla bitti. olumlu eleştiri yapmak gerekirse kitabın içindeki atmosfer muazzam ve gerçekten kendinizi o yıllarda hissettiriyor.


Kadın kılığına giren şeytanın bir adama olan aşkının öyküsü. Yazım tarzı ve yazıldığı dönemin atmosferini vermek açısından güzel. Bir de (gerçi edisyonun da etkisi büyük) elinizde 3 yüzyıllık tarihi bir belgeyi tutuyormuş gibi hissediyorsunuz. Ama öykünün kendisi çok aman aman ilginç değil.


Şeytanın kadın kılığına bürünmesi neticesinde oluşan karmaşa aşk evreninde ele alınmış.Anlatım masal tadında ve fantastiğin öğelerinin güzel örneklerini sayfalar arasında görmek mümkün.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*