Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
İdeal Bir Eş misiniz?

Kategori: Kadın-Erkek Yazar: Gülay Atasoy Yayınevi: Nesil Yayınları

İdeal Bir Eş misiniz?

  • Yayın Tarihi: 01.11.2002
  • ISBN: 9789756503249
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 192
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Her insan düşler kurar evlenmeden önce... Kimi pembe, kimi mavi düşler.. Kenarları altın yaldızlı, sırma işlemeli sonsuz ufuklu düşler.. Dinmeyen nisan yağmurları, sona ermeyen ilkbaharlar, yazlar.. İlkbaharların bağrında açan tomurcuk güller, papatyalar, yaseminler, gelincikler... Kimileri pembe dizilerin yakışıklı jönlerini hayal eder, kimileri Türk filmlerinin klasik güzel kızlarını... Hayaller kurulur, beyaz gelinlikler giyilir. Beyaz atlı prens beklenir; mavi düşlerin sonsuz ufuklarına uçmak için... Ne yazık ki kimi düşler uzun sürmez. Ansızın sonbahar gelir; kış rüzgarları mavi-pembe düşleri kavurmaya başlar, o yeşil çimenleri açmadan soldurur. Feryat figanlar ve ardından sorular gelir: "Neden ve niçin? Neden bölündü düşler?.. Niçin bu kadr kısa sürdü?" Bu çalışma "Zoru başarma"yı hedefliyor. Evlilik düşü kuran her gencin bilmesi gereken gerçeklerin perdelerini aralayarak, ideal eşin tanımını bulmaya çalışıyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İdeal Bir Eş misiniz? PDF 7.97 MB İndir
İdeal Bir Eş misiniz? EPUB 8.91 MB İndir
İdeal Bir Eş misiniz? MOBI 7.03 MB İndir
İdeal Bir Eş misiniz? ODF 7.50 MB İndir
İdeal Bir Eş misiniz? DJVU 9.38 MB İndir
İdeal Bir Eş misiniz? RAR 6.09 MB İndir
İdeal Bir Eş misiniz? ZIP 5.63 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


kitabının adının sayfalar içinde aradığı güzel bir çalışma


herkes kendini bulunmaz hint kumaşı sanır. aceba hata bendemi demeyiz hiç, çünkü hatalı olan, değişmesi gereken hep karşı taraftır. ama bu kitap birazda dönüp kendimize çekidüzen vermemiz gerektiğini hatırlatıyor bize. evli olan bayan ve erkeklere tavsiye edrerim.


GUZEL BIR ESER AMA EVLI OLUNCA INSAN BU ESER DAHA VERIMLE OLACGINA INANIYORUM.SON BOLUMDEKI TEST EN PEK BIR SEY CIKARTAMADIM AMA EVLI OLANALR IDEAL BIR ES OLDUGUNU TEST EDEBILIR….


Ben de evli bir insan olarak yazarın kitaplarını çok beğenerek okuyorum. Aslında biz de yazarın kitabında yazan pek çok şeyi biliyoruz, ama nefsimiz, içimizdeki şeytan, çevremiz bizi etkiliyor ve yuvamızı daha güzel hale getirmek için uğraşmak şöyle dursun, bencillik ederek ve sadece kendimizin haklı olduğunu düşünerek aile saadetimize kendimiz engelliyoruz. Bu kitabı ve bu tarz tüm kitapları zaman zaman okuyacark eşimizin, çocuklarımızın ne derece önemli olduğunu kavrayabilir ve ailemizdeki mutluluğu arttırabiliriz. Eşimize hizmeti bile sırf Allah rızası için yaptığımızı düşündükçe insan hizmet etmekten asla gocunmaz hale geliyor. Şiddetle tavsiye edeceğim kitaplardan biri.


evli çiftlerin okuması gereken bir kitap, okurken yanınızda mutlaka kalem bulundurun altını çizeceğiniz bir sürü cümle bulacaksınız içinde..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*