Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Prenses Anastasia

Kategori: Edebiyat Yazar: Colin Falconer Yayınevi: Inkılap Kitabevi

Prenses Anastasia

  • çevirmen: Nazan Tuncer
  • Yayın Tarihi: 14.04.2006
  • ISBN: 9789751024060
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 432
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 21.5 cm
Tanıtım Bülteni
Amerikalı gazeteci Michael Sheridan,Şanghay’daki bir gece kulübünde tanıştığı Beyaz Rus mülteciyi kurtarmak için Whangpoa Nehri’nin karanlık sularına atlar.Anastasia Romanov,aynı adı taşıyan ve Bolşevik Devrimcilerin vahşi katliamından sağ kurtulduğu rivayet olunan prensesle olağanüstü benzerlikler taşımaktadır.Son Rus Çarı’nın küçük kızı,esrarengiz akıbeti ile en çok konuşulan konulardan biridir.Fakat Michael’in Anastasia’sı hafızasını kaybetmiştir ve hayatının ancak son bir yılını hatırlamaktadır.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Prenses Anastasia PDF 17.93 MB İndir
Prenses Anastasia EPUB 20.04 MB İndir
Prenses Anastasia MOBI 15.82 MB İndir
Prenses Anastasia ODF 16.88 MB İndir
Prenses Anastasia DJVU 21.09 MB İndir
Prenses Anastasia RAR 13.71 MB İndir
Prenses Anastasia ZIP 12.66 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


naşide gökbudak’ın perina adlı romanını okuduktan sonra anastasia’nın hayatından çok etkilendiğimden dolayı bu kitabıda okudum ..hiç sıkılmadan okunabilecek bir kitap tavsiye ederim..


Doğruyu söylemek gerekirse Anastasia’yla ilk tanışmam herhalde babamın beni ona sık sık benzetmesiyle olmuştur. Neden benzettiğini tam anlayamamıştım.:) Ve bu konudaki kaynaklar ya saf spekülasyondan,ya da sadece uydurma öykülerden ibaretti. Bu kitabı uzun süredir almayı düşünüyordum,fakat elime ancak bugün geçebildi ve bir an onu bırakmayarak neredeyse soluksuz okudum:) Sürükleyici bir kitap,ayrıca gerçek olaylara hafif imalarda bulunmuş. Tabii gerisinin roman olduğunu anlamak çok zor değil…Gene de o dönemin meşhur sorusu “acaba” yı zihnime takan kitap. Hep merak ettiğim bir şey vardı,o da,neden diğerleri değil de onun kurtulmuş olduğuna insanlar bu kadar inandılar diye..Sorumun cevabını aldığımı düşünüyorum:) Eğer sadece gerçeklerle ilgilenmiyorsanız ve hatırat+romanlardan hoşlanıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim…


Tavsiye ederim etkileyici kitabı bulursam birkez daha okuyacağım


Aynı öykünün hem kadının hem erkeğin gözünden anlatılması, algı farklarını o kadar güzel gözler önüne seriyor ki…


Bir solukta okunası bir roman. Prenses Anastasia ve yaşadıkları zihninizde hayatınızdan bir kare gibi canlanacak kitabı okurken okumayanlar için kitabı okuyacak olmak büyük bir şans keşke ben de okumasaydım da yeniden okuma gibi bir şansım olsaydı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*