Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Beklenen Nesil

Kategori: İslam Yazar: Necdet İçel Yayınevi: ışık Yayınları

Beklenen Nesil

  • Yayın Tarihi: 01.04.2006
  • ISBN: 9789757402671
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 120
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
Ye’sle kavrulan yüreğimize ümit serpen, milletine hayat iksiri aşılayan ve onu ruh yüceliğine ulaştıran; dünyasını hatta yeri gelirse ahiretini bile milletinin selameti uğrunda feda eden; düşünceye tevhidi, hayata istikameti, sanata tecridi soluklatan; ilim, irade, müşahede ve basiret sahibi; kendisi için değil milleti için yaşayan bir nesildir beklenen. Çarpıcı nazarı, ızdırap ve acısı, coşkunluk ve tebessümüyle dillere destan olan yiğitlerdir beklenen... Vefalı, hasbî, şuurlu, becerikli, hamiyetli, sadakatli, samimî; gözünde yaşı, yanağında tebessümü, dilinde inilti bestesi, yüreğinde sevinci ruhunda ulviyeti ve kalbinde iç muhasebesiyle zirvelerden zirve havarilerdir beklenen...Dünyanın yükünü omuzlayan, kararlı ve azimli; yılgınlık ve vefasızlık nedir bilmeyen; onurdan-gururdan vazgeçen, davasına kara sevdayla bağlı kahramanlardır...
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Beklenen Nesil PDF 4.98 MB İndir
Beklenen Nesil EPUB 5.57 MB İndir
Beklenen Nesil MOBI 4.39 MB İndir
Beklenen Nesil ODF 4.69 MB İndir
Beklenen Nesil DJVU 5.86 MB İndir
Beklenen Nesil RAR 3.81 MB İndir
Beklenen Nesil ZIP 3.52 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


inançlarımız doğrultusunda yaşayan ve allah’ın rızası için çırpınan bir neslin özellikleri çok güzel bir şekilde ele alınmış. ayrıca böylesi bir neslinde ayak seslerinin artık duyulmaya başlandığı örnekleri ile anlatılmış.insanı sıkmayan akıcı bir anlatıma sahip faydalı bilgiler içeren bir çalışma olmuş.


bir yanda “Asım’ın nesli diyordun ya nesilmiş gerçek, çiğnetmedi namusunu çiğnetmeyecek” diyen M.Akif Ersoy. diğer yanda Allah’ın dua ettiği zaman reddetmediği, Peygamberimizin şanlı Sahabesi Asım bin Sabit. evet öyle bir nesil bekleniyor ki, Asr-ı Saadet havasını teneffüs ettirsin. Beklenen Nesil aynı zamanda Özlenen Nesil bence..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*