Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Yeni Çin Astrolojisi

Kategori: Diğer Yazar: Suzanne White Yayınevi: Inkılap Kitabevi

Yeni Çin Astrolojisi

  • çevirmen: Şermin Utku
  • Yayın Tarihi: 01.09.2010
  • Orijinal Adi: The New Chinese Astrology
  • ISBN: 9789751016973
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 510
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Çin Astrolojisi'ne göre burcunuzun hangisi olduğunu biliyor musunuz? Belki Kaplan Burcu'ndansınız, belki de Maymun ya da Horoz...Hangi burçtan olursanız olun, bu kitabın size şimdiye kadar okuduğunuz fal kitaplarından çok daha ilginç şeyler söyleyeceği kesin. Hemen çevirin sayfaları, bakalım burcunuza göre aşk ve işhayatınız, sağlık durumuzun nasıl bir gelişme gösterecek.Ayrıca kaderinizi nasıl kontrol edebileceğinizin ipuçları da var bu kitapta.Suzanne White; Çin Astrolojisi konusunda dünyaca tanınmış saygın bir otorite. "Çin Şansı" ve "Yeni Astroloji" adlı iki kitabında Latin ve Çin Astrolojisi sistemlerini birleştirdi ve bu kitaplar büyük bir ilgi ve beğeniyle karşılandı.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Yeni Çin Astrolojisi PDF 21.17 MB İndir
Yeni Çin Astrolojisi EPUB 23.66 MB İndir
Yeni Çin Astrolojisi MOBI 18.68 MB İndir
Yeni Çin Astrolojisi ODF 19.92 MB İndir
Yeni Çin Astrolojisi DJVU 24.90 MB İndir
Yeni Çin Astrolojisi RAR 16.19 MB İndir
Yeni Çin Astrolojisi ZIP 14.94 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


İlgimi çekti. Arkadaşlarla sohbette yeni bir konu oldu.


arkadaş tavsiyesi üzerine aldım…bana okuduğumda düşüncelerimin değişeceği söylenmişti…şimdi çok daha farklı daha pozitifim.herkeze tavsiye ediyorum..


Çin astrolojisini merak ettim ve ilk bu kitabı aldım .Büyük hevesle beklediğim kitap hayal kırıklığı yaşattı bana.Çünkü sevgili yazar Suzanne White resmen sanki çin astrolojisini kendi yaratmış gibi sevdiği burçları abarta abarta ballandırıyor ve sevmediklerinide yerden yere vuruyor yani insan kazara eğer yazarın sevmediği burçtaysa inanılmaz karamsarlığa düşüp acaba ben öylemiyim diyor resmen ..Ben daha çok bu kitabı hem Feng Shui hakkında bilgi veren hemde burçları tarafsız anlatan bir kitap sanıyordum.Ve ayrıca internetten araştırdığım çin astrolojisindeki tarihlerdeki burçlarla bu kitaptaki tarihler ve burç isimlerinde farklılıklar var şu an bu alanda yeni araştırma yaptığımdan hangisi doğru bilmiyorum ama tek bildiğim yazar hernekadar bu konuda tanınmış bir astrolog olsada kitap resmen yazarın kendi tanımlarını anlatıyor sanki bu astrolojiyi kendi yaratmış gibi bir anlatım tarzı var .Beni fazla aydınlatmadı o yüzden bu kitabı pek beğenemedim.Saygılarımla…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*