Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Derin Devletler, Gizli Projeler ve Kirli Gerçekler

Kategori: Siyaset Yazar: Doç.Dr. Ümit Sayın Yayınevi: Neden? Kitap

Derin Devletler, Gizli Projeler ve Kirli Gerçekler

  • Yayın Tarihi: 29.06.2006
  • ISBN: 9789752541429
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 424
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
Doç. Dr. Ümit Sayın'ın son 12 yılda yaptığı araştırmalar sonucunda yazdığı yeni bilgilerden yola çıkılarak hazırlanan kitabın temel konusu sizleri, Türkiye'de hiç bilinmeyen Zihin Kontrolü, Kara Bilim, Psikolojik Savaş, Biyolojik Savaş, Derin Devletlerin Gizli Projeleri konusunda bilgilendirmek ve ilk tanımları yapmak. Kitabın konusunu oluşturan araştırmaların çoğunu yurtdışında bulunduğu sırada gerçekleştiren Ümit Sayın, bu konuda dezinformasyon yapan birçok gazetecinin tersine uzun yıllara dayanan bilimsel deneyiminden süzülen bilgileri bizimle paylaşıyor ve zihnimizde yeni kapılar açıyor.1-Derin Devletler ve Gizli Örgütler Nedir? 2-Türkiye'de Ulusalcı Derin Devlet var mı? 3-Derin Devletlerin Gizli Projeleri Nelerdir? 4-Gizli Projeler Hakkındaki Gerçekler Nelerdir? 5-Küresel Elit Ulus Devletleri Yok Edebilecek mi ?6-ZİHİN KONTROLÜ Nedir? Zihin Kontrolü Yapılabilir mi? 7-Zihin Kontrolü Hakkındaki Gerçek Nedir? Fantezi ve Bilimdışı İddialar Nelerdir? 8-Dünya'daki ve Türkiye'deki Zihin Kontrolü Operasyonları. 9-KARA BİLİM ve Gizli Bilim Nedir? 10-Derin Devletlerin Kara Bilim Operasyonları. 11-Psikolojik Savaş ve Türkiye'ye Karşı Yapılan Psikolojik 12-Savaş Operasyonları. 13-Cinsellik, Zihin Kontrolü ve Psikolojik Savaş. 14-Biyolojik ve Kimyasal Savaş. 15-Türkiye'ye Karşı Biyolojik Savaş Yapıldı mı? 16-H5N1 Kuş Gribi Virüsü 17-CIA ve Yabancı Derin Devletler Türkiye'deki Tarikatlar ve Cemaatlerde Nasıl Zihin Kontrolü Yapıyor? 18-Mançurya Kobayları (Manchurian Candidate).
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol Derin Devletler, Gizli Projeler ve Kirli Gerçekler Satın Al
Kitapyurdu Derin Devletler, Gizli Projeler ve Kirli Gerçekler Satın Al
D&R Derin Devletler, Gizli Projeler ve Kirli Gerçekler Satın Al
Idefix Derin Devletler, Gizli Projeler ve Kirli Gerçekler Satın Al
BKM Kitap Derin Devletler, Gizli Projeler ve Kirli Gerçekler Satın Al
Hepsiburada Derin Devletler, Gizli Projeler ve Kirli Gerçekler Satın Al
Nadir Kitap Derin Devletler, Gizli Projeler ve Kirli Gerçekler Satın Al
N11 Derin Devletler, Gizli Projeler ve Kirli Gerçekler Satın Al
Amazon Türkiye Derin Devletler, Gizli Projeler ve Kirli Gerçekler Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Derin Devletler, Gizli Projeler ve Kirli Gerçekler PDF 17.60 MB İndir
Derin Devletler, Gizli Projeler ve Kirli Gerçekler EPUB 19.67 MB İndir
Derin Devletler, Gizli Projeler ve Kirli Gerçekler MOBI 15.53 MB İndir
Derin Devletler, Gizli Projeler ve Kirli Gerçekler ODF 16.56 MB İndir
Derin Devletler, Gizli Projeler ve Kirli Gerçekler DJVU 20.70 MB İndir
Derin Devletler, Gizli Projeler ve Kirli Gerçekler RAR 13.46 MB İndir
Derin Devletler, Gizli Projeler ve Kirli Gerçekler ZIP 12.42 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Global kapitalizmin ayak izleri…


Bu kitabı diğer okuduğum kitabından bilgi akışı açısından daha verimli. Zaten akıcı demeye gerek yok bu tarz araştırma okuyanlar için güzel bir kitap. Bu konular da aklınıza takılan çoğu sorulara cevap veriyor, yalnız diğer kitabında olduğu gibi 200 sayfa olması gereken kitap 448 sayfa çünkü aynı şeyleri farklı başlıklar altında tekrar yazmış……….


Zihin Kontrolü’nün gerçek yüzü ve Kara Bilim’in yöntemleri ile ilgili çok iyi bir kitap. Özellikle bu konuda piyasada çok fazla dezinformasyon var. Ümit Sayın bu dezinformasyonları da kitabında deşifre ediyor. Bazı konuların farklı bölümlerde tekrar edilmesi dışında, kitap çok akıcı. Hayli de ürpertici iddiaları var. Aslında iddiadan öte, örnekleriyle sunduğu tespitleri var.Bu tip kitapları okuduktan sonra yaşadığımız dünyaya ve coğrafyaya daha farklı bir gözle bakıyor insan. Ümit Sayın, eğer önlem alınmazsa, 4-15 yıl gibi bir süre içinde Türkiye’nin parçalanacağını, muhtemelen bunun tetikleyicisinin de bir iç savaş olacağını söylüyor. Şu aralar ABD’nin ”our boys”u bir paşa bozması ”eyaletler sistemine geçelim” diye zırvalarken bu iddiaları ciddi ciddi düşünmemiz gerek. Türkiye yanlış yolda! Birileri derhal bir şeyler yapmalı; çok geç olmadan!


Dr.ümit sayının bir kez daha çekinmeden gerçeklerin ne kadar kamufule edilerek insanların beyinlerinin yikandigini ve merakla dünyadan bi haber olduğumuz konularda bizleri bilgilendirmeye çalıştığına tanık oldum dünyanın aslında bazı güçlü devletlerin elinde çark ettiğini anlatan ülkemiz üzerindeki oyunları daha net bir şekilde görmemize aydınlık sağlayan yürekli bir kitap çıkarmış çoğu kişinin ne anlama geldiğini bilmeyen bazılarının konuşmaktan çekindiği konuları kaleme alınmış değerli bir eser sonuna kadar zevkle okudum fayda ve bilgili bir kitap bazı şeyleri daha net görmemizi sağlayan bilgilerle dolu…


Dünyada ve yaşadığımız ülkede hiçbirşeyin tesadüfi olmadığını birkez daha anlaşılıyor.İnsanları ve dünyayı kontrol edebilmek uğruna ne kadar çok insanın haytıyla çok rahat oynanıyor ve insanlar yaşadıklarını kaderleri sanıyorlar.Dr. Ümit Sayın’ın kitabını okurken gelecekle ilgili endişelerim bir kez daha arttı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*