Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Renk Körü

Kategori: Edebiyat Yazar: Jonathan Santlofer Yayınevi: Ithaki Yayınları

Renk Körü

  • çevirmen: Kenan Şahin
  • Yayın Tarihi: 26.07.2006
  • Orijinal Adi: Color Blind
  • ISBN: 9789752732698
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 494
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
Paramparça edilmiş iki ceset, yanlarında birer tablo?New York emniyeti, Ölüm Ressamı’nı dize getirip adalete teslim etmiş olan sanat tarihçisi-eski polis Kate Mckinnon’u tekrar göreve çağırır. Oysa McKinnon, zengin bir avukat olan kocasıyla birlikte sanatla iç içe, sakin ve huzurlu bir hayatı tercih etmiş, artık mümkün olduğunca suç dünyasından uzak kalmaya çalışmaktadır. Fakat cinayetler Kate’in evinin içine kadar girince iş başa düşer ve Kate kollarını sıvayıp bu ressam caniyi aramaya koyulur.Bu heyecan dolu seri katil kovalamacasında tek ipucu, cesetlerin yanında bulunan tuhaf resimlerdir. Santlofer?in bu seferki sapık katili, serinin bir önceki romanı Ölüm Ressamı’ndaki gibi yine bir ressamdır; ancak tek bir farkla: adamımız renk körüdür ve yaşamına katabildiği tek renk kurbanlarının kanıdır.Romancılığının yanı sıra bir ressam olan Jonathan Santlofer, resim sanatıyla seri katil olgusunu bir araya getirdiği romanlarında engin resim bilgisini kullanarak polisiye türüne kelimenin tam anlamıyla renk katıyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Renk Körü PDF 20.50 MB İndir
Renk Körü EPUB 22.92 MB İndir
Renk Körü MOBI 18.09 MB İndir
Renk Körü ODF 19.30 MB İndir
Renk Körü DJVU 24.12 MB İndir
Renk Körü RAR 15.68 MB İndir
Renk Körü ZIP 14.47 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Renk Körü PDF 20.50 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Hetecan verici okuyucuyu meraklandiran bir kitap.polisiye macera okumayi sevenlere tavsiye ederim


Benim için yeni bir yazardı, çıkan tüm kitaplarını peşpeşe okudum.Anlatımı akıcı, şaşırtıcı, düşündürücü.Keyifli bir cinayet romanı


okurken gerilimden ve heyecandan titrediğim, özellikle sonlarını yaşıyormuşçasına ara vererek okuyabildiğim bir kitaptı. kitabı okuduktan sonraki tek düşüncem bu yazarın en azından ülkemizde hak ettiği kadar tanınmadığıydı. stephen kingden sonra bildiğim en iyi gerilim türü yazarı diyebilirim.


Jonathan Santlofer polisiye-gerilim türünde tek kelimeyle HARİKA eserler ortya koyuyor.O kadarçok polisiye roman okumuşumdur ki bu tür kitap yazan yazarların içinde JONATHAN SANTLOFER kadar insanı hayretler içinde bırakan bir yazar daha okumadım.Bence Türkiye’de Doğan kitapçılıktan yayınlansaydı zirveye otururdu.Renk Körü olan bir katil öldürdüğü kurbanların sayesinde bu rahatsızlıktan kurtulacağına inanıyor. Katilin psikolojisini yansıtma şekli,onun ruhunun derinliklerine iniş tekniği mükemmel.En güzeliyse KATİLİN KİTABIN SAYFALARINDA GİZLİ OLUŞU.Katil kim klostrofobisiyle okuru tamamen pençesinde tutan bir roman.Bunun için dikkatli bir okuyucu ve keskin bir zekaya sahip olmak gerekiyor. Bu kitabı okumadan önce mutlaka ÖLÜM RESSAMINI OKUYUN;ama ilk başta RENK KÖRÜ’NÜ okuduysanız sonra zaten okuyacaksınız!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*