Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Gitsen İyi Olur

Kategori: Edebiyat Yazar: Sheila O'flanagan Yayınevi: Epsilon Yayınevi

Gitsen İyi Olur

  • çevirmen: Meltem Erkmen
  • Yayın Tarihi: 04.08.2006
  • ISBN: 9789753319348
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 408
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 21.5 cm
Tanıtım Bülteni
Sevdiğiniz adam sizi aldatırsa ne yaparsınız? Ona kapıyı mı gösterirsiniz? Giysilerini lime lime mi edersiniz? Onu ele güne rezil mi edersiniz?Sekiz yaşında bir kızı ve neredeyse boğaz tokluğuna çalıştığı yarı zamanlı bir işi olan Nessa için bunların hiçbirini yapmak kolay değildi. Kocası ve küçük kızı ile birlikte, çok sevdiği evinde sonsuza dek mutlu olacağına inanıyordu Nessa. Ama birden, hayatının en zor kararını vermek zorunda kaldı. Adam'ın yaptıklarını görmezden gelerek, son on yıldır yaşadığı mutluluğu sürdürmeye mi çalışacaktı, yoksa her şeye baştan mı başlayacaktı? Adam kalmalı mıydı, yoksa -kardeşlerinin de söylediği gibi- gitse iyi mi olurdu? "Gitsen İyi Olur" birbirine hiç benzemeyen üç kız kardeşin hikâyesi. Yengeç burcu olan Nessa evine düşkün bir kadındır; tipik bir Koç olan Cate için kariyeri her şeyden önemlidir. Yay burcunun bütün özelliklerini taşıyan Bree ise uçarı bir kızdır ve hayatını araba tamir ederek kazanmaktadır. Nessa'nın güvendiği ve herkesten çok sevdiği kocası tarafından aldatılması; Cate'in hiç istemediği bir anda hamile kalması ve Bree'nin en umutsuz günlerinde yaşadığı aşk, aslında birbirini çok seven, ancak zaman zaman çatışan üç kardeşin yakınlaşmasını sağlayacak ve kendilerine yeni bir yol çizmelerine neden olacaktır.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Gitsen İyi Olur PDF 16.93 MB İndir
Gitsen İyi Olur EPUB 18.93 MB İndir
Gitsen İyi Olur MOBI 14.94 MB İndir
Gitsen İyi Olur ODF 15.94 MB İndir
Gitsen İyi Olur DJVU 19.92 MB İndir
Gitsen İyi Olur RAR 12.95 MB İndir
Gitsen İyi Olur ZIP 11.95 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Aldatan ve aldatılanların yaşamından kesitler sunan,ne olursa olsun vazgeçemediğiniz kişileri hatırlatan,ufak bir aykırı ilişkinin zarar vermeyeceğini düşündüren roman.


gerçekten mükemmel bir hikaye üç kız kardeş ve onların öykülerine açılan ufak bir pencereden hayatın sırlarına erişen okuyucu konumundasınız ben şahsen çok etkilendim bir iki günde bitirdim gerçekten bitirilmeyecek gibi değil


Bizde üç kız kardeşiz… evli olan ablam, kariyer peşinde,sürekli aldatılan ben ve henüz derslerinden başka düşündüğü olmayan kardeşim.Bizi düşündüm kitabı okurken ve inanılmaz etkilendim anlatılanlardan.Çekişmeler olsada aramızda 20 yıl sonra bizde birbirimize bu kadar düşkün oluruz diye düşünüyorum.Muhteşem bir kitap.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*