Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Psiko

Kategori: Edebiyat Yazar: Christopher Fowler Yayınevi: Inkılap Kitabevi

Psiko

  • çevirmen: Mehmet Harmancı
  • ISBN: 9789751011022
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 352
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Bir kent planlamacısının zalim ve acımasız eli, on dört yaşındaki Billy March ile ailesini kentteki evlerini terk edip, yeni Invicta Cross banliyö mahallesine yerleşmeye zorlar. Yeni bir başlangıç umutları kısa zamanda söner. Billy, ailesinin dar kafalı ve düşman komşular tarafından yıkılmasını seyreder. Kendisi kadar hasar görmüş genç bir kızla arkadaş olmayı başarırsa da, yaşamını sonsuza kadar değiştirecek ıstıraplar yaşayacaktır.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Psiko PDF 14.61 MB İndir
Psiko EPUB 16.33 MB İndir
Psiko MOBI 12.89 MB İndir
Psiko ODF 13.75 MB İndir
Psiko DJVU 17.19 MB İndir
Psiko RAR 11.17 MB İndir
Psiko ZIP 10.31 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Sadece sonunda ne olacak merakıyla okuduğum bir roman ve tam anlamıyla zaman kaybı. Yazarın pek çok kitap yazmış olmasına rağmen Türkiye’de pek tanınmamasına şaşmamalı. Hayatın kötü sürprizler yaptığı bir gencin intikam duygularıyla yaptığı tüyler ürpertici şeyler. Mideniz sağlam değilse okumamanızı öneririm.


Hiç düşünmeden yapılan ve önemsiz gibi görülen davranışların nasıl büyük sorunlara sebep olabileceğini gösteren bir solukta okunabilecek bir gerilim romanı. Kendi halinde mutlu bir yaşam süren bir ailenin evlerinin devletçe istimlak edilmesi nedeniyle yerlerinden edilip yabancı oldukları başka bir çevrede yaşamaya zorlanmaları ve burada yaşadıkları uyum sorunu nedeniyle ortaya çıkmaya başlayan sorunların konu edildiği ve her okuyanın kendince dersler çıkarabileceği bir kitap. Bu kitabı okumaya karar verirseniz hafta sonu boş bir gününüzde başlamanızı tavsiye ederim, elden bırakılması kolay kolay mümkün olamayacağından işlerinizi aksatabilirsiniz. Kitap, her an sürpriz gelişmelerle okuyucuyu kendisine adeta esir ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*