Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Aile Albümü

Kategori: Edebiyat Yazar: Danielle Steel Yayınevi: Inkılap Kitabevi

Aile Albümü

  • çevirmen: Oya Alpar
  • Orijinal Adi: Family Album
  • ISBN: 9789751000385
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 515
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.3 x 19.4 cm
Tanıtım Bülteni
Gerçekten ölmüş müydü Faye? Gözyaşları yanaklarından yavarlanıyor, gazeteciler ordusu da onun çektiği acıyı dünyaya duyurabilmek için sürekli resimlerini çekiyorlardı. Faye Price Thayer'in acılı dul eşi. Ward onundu şimdi. Hayatta olduğu gibi, ölümde de onundu. Herkes onundu. Kızları, oğulları, yardımcıları, arkadaşları, herkes onundu ve hepsi bir daha asla geri gelmeyecek olan bu eşsiz kadına son görevlerini yerine getirmek için toplanmışlardı..Danielle Steel, farklı bir bakış açısıyla yazdığı bu romanda, kişisel yaşamlarıyla tarihsel olaylar arasında savaş veren kadın ve erkeklerin unutulmaz bir öyküsünü anlatıyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Aile Albümü PDF 21.37 MB İndir
Aile Albümü EPUB 23.89 MB İndir
Aile Albümü MOBI 18.86 MB İndir
Aile Albümü ODF 20.12 MB İndir
Aile Albümü DJVU 25.15 MB İndir
Aile Albümü RAR 16.35 MB İndir
Aile Albümü ZIP 15.09 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


kesinlikle çok güzeldi… belkide her insanın hayallerinde saklı… yaşamak istediği bir tanışma sahnesiydi Faye Price ve Oya Ward….


SAVAŞ ZAMANI BİRBİRLERİNE AŞIK OLAN FAYE VE WARD IN HAYATINI ANLATIYOR.FAYE ÜNLÜ BİR FİLM YILDIZI WARD İSE ZENGİN VE SORUMSUZ BİR İNSAN.YİNE DANİEL STEEL KLASİĞİ VE YİNE MUHTEŞEM BİR KİTAP.


Başından sonunu tahmin edemeyeceğiniz bir kitap. Çok uzun süre önce okumuş olmama rağmen konusundan etkilendiğim için unutamadığım Alie Albümünü tavsiye ederim.


GENELLİKLE STEEL’İN ROMANLARINDA ÖZELLİKLE BAŞ KAHRAMANLAR ÜNLÜ OLUYOR, YA OYUNCU YA YAZAR YA DA YÖNETMEN…NEDENSE HEP BU TİP KAHRAMANLAR SEÇİYOR KENDİSİNE. “AİLE ALBÜMÜ”NDE DE KARİYERİNE ÖNCE OYUNCU OLARAK BAŞLAYAN SONRA YÖNETMEN OLARAK DEVAM EDEN FAYE’İN HAYATI ANLATILIYOR. BAZI BÖLÜMLRİ OKURKEN OLDUKÇA KEDERLENİYOSUNUZ, BAZENSE ÇOK KEYİFLENİYORSUNUZ. ASLINDA HÜZÜN DE NEŞE DE ÇOK FAZLA SÜRMÜYOR KİTAPTA, VE BENCE BÖYLESİ DAHA İYİ ÇÜNKÜ BAŞTAN SONA HÜZÜN YA DA BAŞTAN SONA NEŞE SIKICI OLABİLİRDİ. TAVSİYE EDERİM…


Danielle Steel’ in en büyük özelliklerinden biri de sanırım yazmış olduğu romanlarında gerçekliklere de yer vermesi, özellikle romanlarında ve anlattığı olaylardaki yer isimlerini, cadde, sokak, park, vb. isimlerin gerçekliği insanı okuduğu romanın gerçek olduğu kanısına doğru sürüklüyor. Özedllikle anlatımının güçlüğü ile de bu romanında ön planda duran Danielle Steel, dünyanın hemen her yerinde geniş bir okuyucu kitlesine sahip olması ile de nasıl üst düzey bir edebiyatçı olduğunu da gösteriyor. Bu kitabındaki kurgularda insanı gerçeklik ve hayal arasında bir sınırda yürümeye iterken bir yandan da insanı romanın kahramanlarından biri haline getiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*