Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kader Çıkmazı

Kategori: Edebiyat Yazar: Danielle Steel Yayınevi: Inkılap Kitabevi

Kader Çıkmazı

  • çevirmen: Oya Alpar
  • ISBN: 9789751001429
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 352
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Bütün dünyada son yılların en çok okunan yazarı olarak haklı bir ün kazanan Danielle Steel, bu yeni eserinde okurlarına, parçalanıp, dağılan bir ailenin dramını anlatıyor... Birbirlerinden koparılıp, ayrı dünyalarda yaşamlarını sürdüren üç kız kardeşin yaşam öykülerini dile getiriyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kader Çıkmazı PDF 14.61 MB İndir
Kader Çıkmazı EPUB 16.33 MB İndir
Kader Çıkmazı MOBI 12.89 MB İndir
Kader Çıkmazı ODF 13.75 MB İndir
Kader Çıkmazı DJVU 17.19 MB İndir
Kader Çıkmazı RAR 11.17 MB İndir
Kader Çıkmazı ZIP 10.31 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


2001 yılında çalıştığım yerdeki arkadaşım okumam için vermişti. Kitabı kitaplığıma koyup unuttum. 15 yıl sonra kitaplığımdan alıp yeni okudum.
Acıklı ve sürükleyici bir kitap, okurken sizde sanki orada onlarla yaşıyormuş gibi hissediyorsunuz. Hiç sıkılmadan, elinizden düşürmeden bitireceğiz çok başarılı bir kitap.


Üç kız kardeşin birbirinden koparılması ve birbirinden farklı üç hayat.sürükleyici bir kitap okunası bir kitap


Bazen hayatta bunaldığımız, neden yaşadığımıza bir anlam veremediğimiz zamanlar olur ya, işte tam o zamanlarda okunması gereken bir kitap. Üç kız kardeşin birbirinden koparılması ve birbirinden farklı üç hayat. Yetişkin bir kadın olduğunuzda ortaya biri çıkıyor ve kardeşiniz olduğunu söylüyor. Siz geçmişe dair hiç bi şey hatırlamıyorsunuz…. Harika bir kitap, heyecan dolu, her dakika yeni bir olay yeni bir macere. Kesinlikle sıkılmadan merak içinde okuyacağınıza eminim.


Ülkemizde birlik beraberliğn bittiği, kardeş,aile,dostluk kısaca insani duyguların yok olmaya başladığı bugünlerde okunmalı.yıllar sonra buluşmayı başaran üç kız kardeş,acılara, tecavüze,işkenceye,gaddar ve bencil akrabalara, cinayete,gizlenenlere,kısaca tüm acımasızlıklara rağmen ayakta dimdik,koşar adımlarla hedeflerinize ulaşabilmeyi istiyorsanız okumalısınız.


İki can dost ve içlerinden birinin kalbine gömmüş olduğu aşkının onların hayatlarına yaptığı etkiler…Çok güzel bir kitap.Konu örgüsü itibariyle ilk otuz-kırk sayfa biraz sıkıcıymış gibi gelse de , ondan sonrası çok sürükleyici; hatta elinizden bile bırakamayacak kadar. Daha önce Danielle Steel”in herhangi bir kitabını okumayanlara bu kitapla bir başlangıç yapmalarını tavsiye ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*