Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Elbette Çiçek

Kategori: Siyaset Yazar: Arif Keskiner Yayınevi: Doğan Kitap

Elbette Çiçek

  • Yayın Tarihi: 07.09.2006
  • ISBN: 9789752934887
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 352
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 14 x 23 cm
Tanıtım Bülteni
Keskiner, üçüncü kitabı Elbette Çiçek’e Rusya’dan başlıyor. Evliliği bile baştan sonra renkli bir serüven. Sonra Selvi Boylum Al Yazmalım filminin çekim ve ödül öyküleri. 12 Eylül Darbesi’nin açtığı, sarılması güç yaralar. Yeni kaybettiğimiz ünlü gazeteci Halit Çapın’ın kendini anlattığı ve Engin Cezzar tarafından oynanan, "Bay Alkolü Takdimimdir"in maceraları ve Arif Keskiner’in yaşamının olmazsa olmazlarından dünü, bugünüyle Bodrum. Kadir İnanır, Türkan Şoray, Yılmaz Güney, Ahmet Kaya, Duygu Asena, ya da Erkan Mumcu, Mesut Yılmaz, Ahmet Priştina gibi yüzlerce ismin de yer aldığı yeni bir anılar denizi Elbette Çiçek.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Elbette Çiçek PDF 14.61 MB İndir
Elbette Çiçek EPUB 16.33 MB İndir
Elbette Çiçek MOBI 12.89 MB İndir
Elbette Çiçek ODF 13.75 MB İndir
Elbette Çiçek DJVU 17.19 MB İndir
Elbette Çiçek RAR 11.17 MB İndir
Elbette Çiçek ZIP 10.31 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Bir zamanların bohem tarihi, aydınlarımızın yaşantısının hilafsız ve mavrasız anlatımı. Üçleme fakat üçüncüsü bulunamıyor baskısı yok sanırım.
İbrahim Samur/Ankara


Arif Keskiner (Çiçek Arif), büyük bir ilgiyle okunan ve keyifle tartışılan anılarını anlatmaya devam ediyor. Bu kez de zamanlar, mekânlar ve insanlar yan yana, iç içe, birlikte. Yine, her öyküsünde kâh gülümsetiyor okuru, kâh buruk bir tat bırakıyor damakta, bazen de bir öfke ve isyan rüzgârı satırlarında. Keskiner, üçüncü kitabı “Elbette Çiçek”e Rusya’dan başlıyor. Evliliği bile baştan sonra renkli bir serüven. Sonra “Selvi Boylum Al Yazmalım” filminin çekim ve ödül öyküleri. 12 Eylül Darbesi’nin açtığı, sarılması güç yaralar. Yeni kaybettiğimiz ünlü gazeteci Halit Çapın’ın kendini anlattığı ve Engin Cezzar tarafından oynanan, “Bay Alkolü Takdimimdir”in maceraları ve Arif Keskiner’in yaşamının olmazsa olmazlarından dünü, bugünüyle Bodrum. Kadir İnanır, Türkan Şoray, Yılmaz Güney, Ahmet Kaya, Duygu Asena, ya da Erkan Mumcu, Mesut Yılmaz, Ahmet Priştina gibi yüzlerce ismin de yer aldığı yeni bir anılar denizi “Elbette Çiçek”. Arif Keskiner Çiçek Arif olarak da bilinen Arif Keskiner, 1938’de Adana’nın Osmaniye ilçesinde (şimdi il) doğdu. Bulaşıkçılıktan senaristliğe, spor yazarlığından prodüktörlüğe kadar pek çok alanda iş yaptı. Herkesin “Çiçek Bar” ya da “Arif’in Yeri” dediği Sinema Sevenler Derneği Lokali’ni işletiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*