Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Bir Katedralin Öyküsü

Kategori: Edebiyat Yazar: Ken Follett Yayınevi: Inkılap Kitabevi

Bir Katedralin Öyküsü

  • çevirmen: Hilmi Artan
  • Yayın Tarihi: 24.03.2010
  • ISBN: 9789751029577
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 736
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 21.5 cm
Tanıtım Bülteni
Her şey 25 Kasım 1120 gecesi İngiltere’ye doğru yola çıkan Beyaz Gemi’nin, Barfleur açıklarında batmasıyla başlar. Bu olaydan yalnızca bir kişi sağ olarak kurtulur. Onun idam edilmesi sonrasında yaşananlar, bir katedralin inşası ve güçlü bir aşkın yıllar içindeki serüveni çerçevesinde gelişir.Bir yanda aralarındaki çekememezlikler ve rekabet yüzünden birbirlerini bir kaşık suda boğmaya çalışan din adamları, keşişler, başrahipler, piskoposlar, öte yanda tek amaçları bir katedralin inşaatını gerçekleştirmek olan duvarcılar, marangozlar, demirciler, çıraklar ve onların başındaki başmimar Jack usta.On ikinci yüzyıl İngilteresi, Ken Follett’ın başyapıtı sayılan “Bir Katedralin Öyküsü”nde kusursuz biçimde okura yansıtılıyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Bir Katedralin Öyküsü PDF 30.55 MB İndir
Bir Katedralin Öyküsü EPUB 34.14 MB İndir
Bir Katedralin Öyküsü MOBI 26.95 MB İndir
Bir Katedralin Öyküsü ODF 28.75 MB İndir
Bir Katedralin Öyküsü DJVU 35.94 MB İndir
Bir Katedralin Öyküsü RAR 23.36 MB İndir
Bir Katedralin Öyküsü ZIP 21.56 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Ortaçağ ingilteresini ve o zamanın taht kavgalarını din adamlarının yozlaşmışlığını güzel bir aşk öyküsü ile harmanlayan elinizden bırakamayacağınız bir kitap hemen ardından devamı olan sonu olmayan dünyayı okumak için sabırsızlanacaksınız ayrıca kitabın The pillars of the earth adı ile yayınlanan bir televizyon diziside mevcut olup okunması gereken bir kitaptır


belli bir süre yavaş tempoda okuyup sonlarına doğru elimden bırakamadığım bir eser ..


Ortaçağdan başlayıp insanlığı ele geçiren bağnaz dinciliğin, siyasi otorite ile rant kavgasının aşk ile süslenmiş muhteşem bir Ken Follett kitabı.


Ortacagda asil bir aileden oldugu halde cesitli entrikalar sonucu bes parasiz ve ailesiz kalan 2 genc, 2cocugu ile yalniz kalan bir baba ve onu severek hayatina girmeye calisan bir kadin ve oglu’nun kesisen hikayesi. Sevgi ugruna neler yapilabilecegini goruyorsunuz. Tavsiye edeim. Simdi sira yazarin kitabin devami niteliginde yazmis oldugu sonu olmayan dunya adli eseri.


Ken Follett ile ilk tanıştığım kitap. Benim için çok ayrı bir yeri var. Tarihi kitap yazıp, kurgulamak bana göre çok zordur. 12 yy. İngilteresinde geçen bir öykünün sıradan insanları alıp, nasıl sıradışı hale getirdiğini öyle güzel anlatmış ki yazar. Duvar ustalarının ve bir katedral inşaatının çevresinde geçen; azmin, sadakatin, ihanetin, öfkenin, entrikanın, ölümün, iftiranın ve sabırla sınanan sevgilerin dünyasına yolculuğa çıkaryor yazar okuyucuyu. Tarihi bir romanın güzelliğini yaşamak isteyenler bu kitabı okumalıdır diyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*