Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Düzenleyiciler

Kategori: Edebiyat Yazar: Richard Bachman Yayınevi: Inkılap Kitabevi

Düzenleyiciler

  • çevirmen: Enver Günsel
  • ISBN: 9789751012852
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 408
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Thinner adlı 'en çok satan' romanla birlikte, Bachman Kitapları adı altında milyonlarca satan dört korku romanının da yazarı olan Richard Bachman, 'Vicdanı olmayan Stephen King' olarak tanımlandı. Şimdi ölümünden sonra yayımlanan bu korku verici 'Düzenleyiciler' adlı romanında, gerçeküstü terör kurbanı bir banliyö kasabasının korkunç hikayelerini anlatıyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Düzenleyiciler PDF 16.93 MB İndir
Düzenleyiciler EPUB 18.93 MB İndir
Düzenleyiciler MOBI 14.94 MB İndir
Düzenleyiciler ODF 15.94 MB İndir
Düzenleyiciler DJVU 19.92 MB İndir
Düzenleyiciler RAR 12.95 MB İndir
Düzenleyiciler ZIP 11.95 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Okurken bir çok yerde sıkılmama rağmen okumaktan bir türlü vazgeçemedim.Nede olsa yazara saygımız var.Yani yine beyne yerleşen ve yönlendirme yapan mahluklar bana konu Düş Kapanını hatırlattı.Ben o kadar da beğenmedim yyazarın bu eserini ve beğenmediğim içinde hayretler içerisindeyim çünkü büyük bir zevkle başlamıştım.Umduğumu bulamadım.


Stephen King’in takma isim ile çıkardığı bir romanı daha. Daha önceki kitaplarının aksine bu kitabı takma isimle çıkardığını inkar etse de amerika da bu kitabın yazarının Stephen King olduğu konusunda kimse şüphe duymuyor. Çünkü sözü geçen bir yazar mevcut değil. Kitap gerici özelliği ile ön plana çıkıyor ve okunmaya değer bir kitap.


Bence siz bu kitabın arkasında yazanlara bakmayın. Çünkü ne Richard Bachman adında bir yazar var ne de bu yazar kitabı bitiremeden ölmüş. Çünkü belki inanmıyacaksınız ama kitabın asıl yazarı Stephen King. Evet bu gerçek. King, Richard Bachman takma adını sadece isminin satmadığını, gerçekten iyi bir yazar olduğunu kanıtlamak için kullanıyor. King’in hayranları bu kitabı kaçırmamalı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*