Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
İntikam Meleği

Kategori: Edebiyat Yazar: Sidney Sheldon Yayınevi: Inkılap Kitabevi

İntikam Meleği

  • çevirmen: Azize Bergin
  • ISBN: 9789751001627
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 376
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
'Bugüne kadar okuduğumuz serüven romanlarının en sürükleyicisi hiç kuşkusuz 'İntikam Meleği'dir. (New York Times)'Roman daha ilk satırlarda sizi etkiliyor ve bir süre sonra da kitabı okuyup bitirmeden elinizden bırakamıyorsunuz. (Minneapolis Tribune)'Sidney Sheldon, usta bir anlatıcı, bir kelime sihirbazı, okurlarını kolayca büyüleyebiliyor. Kendine özgü stili ve ustalığıyla okurların kendine bağlıyor.' (Fort Worth Star Telegram)
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İntikam Meleği PDF 15.61 MB İndir
İntikam Meleği EPUB 17.44 MB İndir
İntikam Meleği MOBI 13.77 MB İndir
İntikam Meleği ODF 14.69 MB İndir
İntikam Meleği DJVU 18.36 MB İndir
İntikam Meleği RAR 11.93 MB İndir
İntikam Meleği ZIP 11.02 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


TV dizisine uyarlanan bir romandı.. Kitabı sahaftan temin edip okudum.. Nasıl bittiğini anlayamadım…Çok sürükleyici bir maceranın içindeydim sanki… Orta yaş ve üzerindekiler iyi hatırlar.. Dizi yayınlandığı zaman çok büyük sansasyon yaratmıştı.. Sanki tekrar gözümde canlandı… Temin etme imkanı olan herkese tavsiye ediyorum.


Bu yazarın hayalgücüne hayranım.yeni basımları olmadığı için Türkçeye çevrilen tüm kitaplarını sahafçılardan bulup okudum.ve intikam meleği de sidneyin okuduğum en son kitabı.kitabımızın kahramanı Tracy,bankada çalışmakta ve zengin bir ailenın oğluyla evlenmek üzeredir.Annesinin ani ölümünün ardındaki gizemi öğrenip,annesinin ölümüne sebep olanlardan intikam almaya çalışır.ancak olaylar hiçde umduğu gibi gitmez.hapishaneniin demir parmaklarında bulur kendini..ve bu yaşadıkları tracy’yi olgunlaştırıp zeki kurnaz bir hırsıza dönüştürmüştür .açıkcası gerilim,macera türü kitap severlerin çok kısa bir sürede bitireceği güzel bir kitap..iyi okumalar..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*