Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kod Adı Yeşil

Kategori: Siyaset Yazar: Çetin Agaşe Yayınevi: Truva Yayınları

Kod Adı Yeşil

  • Yayın Tarihi: 02.10.2006
  • ISBN: 9789944975438
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 136
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Şu an tüm ağırlığı, tüm acıları, tüm coşkusu, renk ahengiyle ve tüm paradoksuyla sürüyor hayat... Umut yüklü hayaller bile kuramaz haldeyiz. Hani atalarımız demiş ya "Ölü toprağı serpilmiş üzerimize." diye, bir türlü atılmıyor, atamıyoruz bu toprağı üzerimizden ama atılması da gerekiyor.Neden mi? Gözümüzün alabildiği her şey bir neden, bir mesele haline gelmiş. Belki de artık elden ele bugüne kadar getirdiğimiz gelenek halini alan yapı, iki bini geçtiğimiz ve artık uzay çağına attığımız adımımızı alıştırmaya çalışırken, sinek pisliği olup mide bulandırmaya başlamış.Çeteler devletleşirken kocaman devlet bölünmeye çalışılıyor. Sanat kavramı, ağzı bir cümleyi biraz doğruca sarf eden, adeta bitpazarı kıvamında. Ya devletimizin vekilleri? Şatolarında gününü gün ederken ara sıra Meclis'e hır çıkarmaya gidip, dışarıya çıkmışken de sokaktaki insanların gönüllerini alıyor ve bolca cumhur cemaat "hükümet boz yap" oyunu oynuyorlar.Ya sevgili basın mensupları, işte buraya fazla dokunmayalım çünkü ortaya çıkan birçok gerçeklerde imza sahibi, hem de çekilen tüm çilelerle birlikte.Halk sabırlı, yüreği o kadar geniş ki gık demeden herkesin doğruyu öğrenmesini bekliyor inatla. Ama gören göz kılavuza ihtiyaç duymaksızın bu inadın tükenmek üzere olduğuna da hemen takılıyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kod Adı Yeşil PDF 5.64 MB İndir
Kod Adı Yeşil EPUB 6.31 MB İndir
Kod Adı Yeşil MOBI 4.98 MB İndir
Kod Adı Yeşil ODF 5.31 MB İndir
Kod Adı Yeşil DJVU 6.64 MB İndir
Kod Adı Yeşil RAR 4.32 MB İndir
Kod Adı Yeşil ZIP 3.98 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


yesıl kahraman mı yoksa vatan haını mı bu kıtapta gercegı ogreneceksınız


okduum hoşuma gitti beğendim ama bu milletin bu kitaplara ihtiyacı yok.bu adamı zaten devlet bu hale getirdi bizde kalkıp neden bu adamın hakkında yorum yapıyoruz anlamış değilim..adam eğer bu devlet çin çalışmasaydı bugun ingiltere ve amerika çoktan bu adamı apo gibi kucağımıza düşürüp bizden bu milletin rıskını istemişti..


Yesil hakkinda bir kitap alacaksaniz, bu kitabi almayin derim. Ben aldim, okudum, pisman oldum. Yesil hakkinda bilginiz cogalsada, bence cok asiri derecede subjektif yazilmis.Yazis seklinide begenmedim.Tavsiye etmem

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*