Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Rumi ve Aşkın Terapi

Kategori: İslam Yazar: Dr. Faik Özdengül Yayınevi: Yeni Zamanlar Dağıtım

Rumi ve Aşkın Terapi

  • Yayın Tarihi: 01.12.2005
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 270
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kuşe Kağıt
  • Boyut: 16 x 24 cm
Tanıtım Bülteni
Yaşam Koçluğu dünyada yeni ve hızla gelişen bir profesyonellik alanı. İnsanlar hızlı yaşamın içinde daha pratik, daha kestirme ve yaşama uygulanabilir yollar arıyorlar. Bu anlamda eğitimli koçlar bireylere iş, özel ya da sosyal hayatta somut değişimler sağlıyor.Bugün, olimpiyatlarda yarışan atletlerin yaşam koçları var. Ünlü sinema oyuncularının, tanınmış sanatçıların yaşam koçları var. Genel müdürlerin, şirket sahiplerinin, zengin ve başarılı insanların yaşam koçları var.Madem artık Batı sistematiğine göre düşünüyoruz, kaybettiğimizi orada arıyoruz, kendi değerlerimizi sitematize etmek ve barışa katkıda bulunmak adına seçeneklerimizi yenide gözden geçirmek durumundayız, son sözü Mevlana'ya bırakalım..Hak'tan baş çektin gittin amma bir yol bulabildin mi hiç? Yola gel, sersemce kaybolup gitme.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Rumi ve Aşkın Terapi PDF 11.21 MB İndir
Rumi ve Aşkın Terapi EPUB 12.52 MB İndir
Rumi ve Aşkın Terapi MOBI 9.89 MB İndir
Rumi ve Aşkın Terapi ODF 10.55 MB İndir
Rumi ve Aşkın Terapi DJVU 13.18 MB İndir
Rumi ve Aşkın Terapi RAR 8.57 MB İndir
Rumi ve Aşkın Terapi ZIP 7.91 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Mevlana’yı anlamanın çok önemli olduğu , birçok insani değerin kaybedildiği günümüzde , bu kadar güncel , bu kadar akıcı , bu kadar anlaşılır ve uygulanabilir bir Mevlana anlayışı özeti bulunamaz.Manevi zenginliği dışında, kapağı , sanatsal resimleri ve kitap kağıdıyla fiyatıyla kıyasladığınızda çok önemli bir kaliteye sahip.Herkesin okumasını isterim.


Arkadaşımın tavsiyesi üzerine okuduğum ve inanılmaz keyif aldığım nadir kitaplardan birisi..Anlatımın gerçekliği ve bununla beraber sade anlaşılır olması yabancı olduğumuz konulara netlik getirmekte..Başucu kitapları arasında olacak bir eser..Herkese tavsiye ediyorum..


dr faik beyin bu güzel eseri başucu kitabınız olacak hayata dair tüm soru işaretlerinizi bu kitapta rahatlıkla bulabilirsiniz herhangi bir sorununuz olduğunda kitabın herhangi bir sayfasını açıp huzur ve cevap bulabilirsiniz her okuyuşta herkesin her defasında farklı şeyler anlıyacağı tatta mükemmel bir yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*