Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Poe Gölgesi

Kategori: Edebiyat Yazar: Matthew Pearl Yayınevi: Goa Basım Yayın

Poe Gölgesi

  • çevirmen: Aylin Yengin
  • Yayın Tarihi: 13.10.2006
  • ISBN:
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 432
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
Baltimore, 1849. Edgar Allan Poe'nun bedeni, üzerinde hiçbir şey yazmayan bir mezar taşının altına gömülmüş. Herkes Poe'yu, hayatının son dönemini bir ayyaş olarak geçiren, ikinci sınıf bir yazar olarak görüyor yazarın şerefini kurtarmak için kendi kariyerini ve itibarını tehlikeye atacak kadar şevkli bir Poe hayranı olan, genç avukat Quentin Clark dışında. Yazarın son günlerinin, polisin özellikle yanıt aramadığı cevapsız sorularla dolu olduğunu keşfeden Quentin, bir anda kendini uluslararası polis teşkilatı, bir kadın suikastçı, Baltimore'un yozlaşmış köle ticareti ve Poe'nun son saatlerinin kayıp sırlarıyla dolu, karmaşık ve tehlikeli olayların içinde buluyor. Poe'yu bu kötü yazgısından kurtarabilmek adına, Quentin'in gerçeği bulması gerekiyor. Hünerli anlatımı, ince nükteli tarzı ve beklenmedik olaylarıyla, Poe Gölgesi daha önce hiç açığa çıkmamış ve çığır açabilecek nitelikteki tarihi gerçeklere sahip Poe'yu gerçek anlamda onurlandıran bir kitap.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Poe Gölgesi PDF 17.93 MB İndir
Poe Gölgesi EPUB 20.04 MB İndir
Poe Gölgesi MOBI 15.82 MB İndir
Poe Gölgesi ODF 16.88 MB İndir
Poe Gölgesi DJVU 21.09 MB İndir
Poe Gölgesi RAR 13.71 MB İndir
Poe Gölgesi ZIP 12.66 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Poe Gölgesi PDF 17.93 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


benim için efsane bir kitapti tavsiye ederim


POE hayatına farklı bir bakış açısı tavsiye ederim


Poe’nun hayatına roman tadında bir bakış olmuş. Eğer Edgar Allan Poe ile önbilginiz yoksa biraz araştırma yapmak hem kitabı daha anlaşılır kılacak, hem de büyük bir yazarla tanışmanızı sağlayacaktır.


kitap poe nun hayatıyla ilgili bir çok detay sunuyor…başlarda inanılmaz sıkıcıydı ..ilk 50 sayfadan sonra gerek anlatımı gerekse heyecan dozu yükselmeye başladı..ancak dili çeviriden midir bilmem çok yorucuydu..ancak aksiyonu bol güzel ve sabırlıysanız okunması gereken bir kitap


edgar allan poe gibi büyük bir yazarı muhteşem bir kurguyla romanın için alan Matthew Pearl elden düşmeyecek bir kitap yaratmış. Romanda geçen her karakterin kurgu içinde bir yeri var. Polisiye severlere kesinlikle tavsiye edebileceğim bir kitap. İlk başladığınızda sakin sakin ilerlerken birden kurgunun yoğunluğuna kapılıp müthiş bir şevkle okuyorsunuz. Son zamanlarda okuduğum en iyi polisiye roman olduğunu söyleyebilirim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*