Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Fidel Castro

Kategori: Siyaset Yazar: Ignacio Ramonet Yayınevi: Doğan Kitap

Fidel Castro

  • çevirmen: Bülent Levi
  • Yayın Tarihi: 02.11.2006
  • Orijinal Adi: Fidel Castro
  • ISBN: 9786050939736
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 532
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 14 x 23 cm
Tanıtım Bülteni
"Fidel Castro - İki Ses Bir Biyografi"yle, Küba’nın 47 yıllık lideri Fidel Castro’nun kişisel tarihi ve devrim süreci, tüm bilinmezleri ve ayrıntılarıyla ilk kez böylesine çarpıcı ve ilginç bir biçimde tarihin kayıtlarına geçiyor. Bugüne kadar yapılan bu en kapsamlı söyleşi, dönemi, zamanı ve sonrası için Castro’nun söylediklerinin, düşündüklerinin yanı sıra söyleşiyi yapan imzayla da daha bir önem kazanıyor. Dünyanın en saygın gazeteci yazarlarından Ignacio Ramonet soruyor, Castro yanıtlıyor. Hem de, hiç onu onaylayan bir tavır göstermeden; ona yöneltilmiş eleştirilere de bizzat Castro’nun yanıtlarını alarak.Füze krizi, Chavez’e karşı yapılan darbe ve sonrası, Che’nin ayrılması ve ölümü, Sandinistlerle ve Ortega’yla ilişkiler, ABD’nin Castro’ya karşı suikast girişimleri, Domuzlar Körfezi çıkarması gibi daha pek çok olay önemli yer tutuyor "Fidel Castro - İki Ses Bir Biyografi"de. Castro, rejimine yönelik en sert eleştirilere konu olan, Küba’daki rejim muhaliflerinin durumuyla Afrika Birlikleri Komutanı General Ochoa’nın idamıyla sonuçlanan süreçle ilgili yorumlarıyla, Zapatistlere bakışıyla ve Castro sonrası Küba öngörüleriyle taşları yerli yerine oturtuyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Fidel Castro PDF 22.08 MB İndir
Fidel Castro EPUB 24.68 MB İndir
Fidel Castro MOBI 19.48 MB İndir
Fidel Castro ODF 20.78 MB İndir
Fidel Castro DJVU 25.98 MB İndir
Fidel Castro RAR 16.88 MB İndir
Fidel Castro ZIP 15.59 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Küba ve Castro’yu daha iyi tanıyabilmek için güzel bir kitap.


Küba’yı ve Castro’yu merak edenler için bulunmaz fırsat bu kitap!Tavsiye ediyorum!


Castro’ yu daha iyi tanımak isteyen herkesin okuması gereken bir kitap. Kendisiyle ilgili bir belgeseli izledikten sonra kitabı aldım. Gayet Başarılı


Bu zamana kadar hazırlanan en iyi Fidel Castro kitabı, çünkü soru-cevap şeklinde ilerleyen bir kitap. Direkt birinci ağızdan Fidel tarafından cevaplar verildiği için çok heyecan verici. İlginiz varsa kesinlikle alın, arşiv niteliğinde bir çalışma.


Fidel castro’yu bu kitap sayesinde fidel’den dinleyeceksiniz Ignacio Ramonet’in bu derlediği röportaj yakın tarih’e bir ışık tutar nitelikte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*