Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Muzip Tanrı

Kategori: Din Yazar: Jean-Louis Fournier Yayınevi: Chiviyazıları Yayınevi

Muzip Tanrı

  • çevirmen: Birsel Uzma
  • Yayın Tarihi: 14.11.2006
  • ISBN: 9789759187200
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 143
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 12 x 18.5 cm
Tanıtım Bülteni
Tanrı dünyayı yaratmayı tamamladığında zorunlu çalışma süresini tamamlamış, emekliliğe hak kazanmıştı. Aziz Pierre ile birlikte, gökdelenin gökyüzüne en yakın katında, bulutların ve kiracıları olan insanların üstünde oturacaktı.Tanrı dünyayı yaratmayı tamamladığında geri çekilip şöyle bir baktı ve kendi kendine: "Güzel oldu...Hatta belki de onlar için biraz fazla güzel..." diye mırıldandı. xv. Louis tarzında döşenmiş evi azametli ama son derece konforluydu.Bir müzik odası, bir sigara odası, Latince kitaplarla dolu bir kütüphane, bir ev sineması, bir kapalı yüzme havuzu, bir spor salonu ve ağaçlarla dolu büyük bir terası vardı. Ama Tanrı sıkılıyordu.Her akşam küçük halısını yere serip diz çökmesi ve kulağını yere dayaması ritüel halini almıştı. Her seferinde alt komşularının eğlence seslerini duyarak yüzünü ekşitiyordu. Ve insanları mutlu gördüğü her zaman tanrının midesi bulandı ve ne yaratabileceğini düşünmeye koyuldu...Ve Muzip tanrı iş başı yaptı...
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Muzip Tanrı PDF 5.94 MB İndir
Muzip Tanrı EPUB 6.63 MB İndir
Muzip Tanrı MOBI 5.24 MB İndir
Muzip Tanrı ODF 5.59 MB İndir
Muzip Tanrı DJVU 6.98 MB İndir
Muzip Tanrı RAR 4.54 MB İndir
Muzip Tanrı ZIP 4.19 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Eğlenceli bir kitap diyebilirim.Tek sorun kitapta sayfa eksikliğinin olması ya da aynı saylardan tekrar tekrar olmasıydı.İlginç.Bana öyle bir basım denk geldi demek ki..


Yazarın çevrilmiş bütün kitaplarını severek okudum her birini ayrı ayrı tavsiye edebilirim ama bu kitabı için aynı düşüncelere sahip değilim. Basit benzetmeler üzerine kurulu basit bir hikaye diyebilirim.


Anladığım kadarıyla biraz işi komediye vurup gülmeyi de amaçlayan felsefi alanda iyi bir başyapıt diyebilirim, eminim okurken sıkılmayacaksınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*