Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
1001 Fıçı Bira

Kategori: Edebiyat Yazar: Ferhat Uludere Yayınevi: çitlembik Yayınları

1001 Fıçı Bira

  • Yayın Tarihi: 22.11.2006
  • ISBN: 9789944424073
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 174
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Doğduğu ve büyüdüğü taşra kasabası ona dar gelmeye başladığında yazar olma hayalleriyle kendisini büyük şehre atan Feryat, ziyaret için kasabasına geri döndüğünde, unutamadığı aşkı Şehrazat'la karşılaşır ve zaten oldukça dağınık bir biçimde sürdürdüğü hayatı hepten altüst olur. Bir çiçekçi deposunda, okul behçesinde, evlerin avlusunda, duman altı dernek lokallerinde ve hatta mezarlıkta içilir, içilir, içilir..Ve körkütük aşık olunur.Bugüne dek hikayeleriyle tanıdığımız Ferhat Uludere bu ilk romanında taşradaki günlük hayatın tekdüzeliğini tüm çıplaklığıyla yansıtırken, Trakya'daki yaşam kültürünün ayrıntılarının da gözlerimizin önüne seriyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
1001 Fıçı Bira PDF 7.22 MB İndir
1001 Fıçı Bira EPUB 8.07 MB İndir
1001 Fıçı Bira MOBI 6.37 MB İndir
1001 Fıçı Bira ODF 6.80 MB İndir
1001 Fıçı Bira DJVU 8.50 MB İndir
1001 Fıçı Bira RAR 5.52 MB İndir
1001 Fıçı Bira ZIP 5.10 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Sürükleyici keyifli bir kitap.


Ben bir Lüleburgazlı olarak ve şu an İstanbul’da yaşayan biri olduğum düşünülürse bu kitaptaki gibi aynı atmosferi yaşamış. Kasabasından uzak kalmış ve zaman zaman doğup büyüdüğü yerlerde zaman geçirme şansına erişmiş insanlarsanız beğeneceğiniz bir kitap. Bazı aşklar yarım kalır, bazıları geride kalır.


“Trakya’yı bir kalemde ne de güzel anlatmış” kişi. Okul sebebiyle kaldım birazca vakit oralarda. Lüleburgaz otogar “küçücük” bir yer. Her neyse ben bu kitabı beğendim beğenmesine ama hani azıcık daha gizemli olsaydı kendi içinde çok daha iyi olacaktı. neden mi ? şöyle ki; kitabın arka sayfasını okuyun sonrada son 5-10 sayfasını tüm herşey çözülecek. bu hakaret değil tabii ki , yanlış anlaşılmasın ama bu güzel insan bir gün “çok ama çok içki içmiş, büyük bir yazar” olacak. olacak mı ? ben(D)E öyle olacak. Kitaplarınızı bekliyorum. Saygılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*